Amacam blog aku....OK tak ?

Thursday, January 31, 2013

Hampa dh beli paper Sinar Harian ?

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Saja nak share ....nak bagi hampa jeles...nampak tak logo kereta tu ? Ha tu la logo company aku..GM Event Management. Sabtu ni berlangsung pertandingan autoshow kat Kumpulan Media Karangkraf Shah Alam...aku telah dilantik sebagai official organizer utk event ni dgn kerjasama pihak Sinar Harian , Karangkraf dan Hyrax Oil .

Kali ni tak payah2 aku nak promote terok2..sebab pihak Sinar Harian tiap2 hari promote event ni dlm paper depa...Buat yg berkesempatan...jom la p meriahkan event aku ni nanti ..


Nampak tak ? nama aku tu !



17 comments:

shaiful zaidi said...

Moga show nanti lagi gempak....

baby comel said...

Wah, kt S.Alam.. My boyfie suka sgt dgn kete2 aka yg modify semua ni. Huhu.. Sy nama je budak auto tp almaklumlah pempuan setakat tau gitu je la. Hehehe
Anyway tahniah, moga event tu berjaya dgn jayanya. Mohon dipermudahkan segala urusan :)

CTK said...

wah!makin maju nti...goodluck!besnyer lau dpt join

Kasih Salina said...

untug dah ada promosi dalam Sinar..

sahromnasrudin said...

bangga tgk bro...kerja ay bro semakin berkembang dgn jayanya

ummiross said...

Waa maju setapak lagi, mesti gempaq ni sebab Sinar harian promo sekali tu.

LydSunshine said...

Mesti la jeles... Abg dah makin femes skrg. MIntak otograp.... [sambil kelip2 mata]. Senang la skrg surat kaba yang tolong promote event.

Knor said...

tak bacalah paper ni..klik ..paper online aje

Kancil 8349 said...

good luck bro...semaga event nie lebih meriah

aby said...

salam ziarah ..
suka juga singgah kt auto show sekiranya ada kelapangan ..

krole said...

pergh! tahniah bro..moga maju jaya lagi dmsa akan dtang~ FYI mmg jelez tahap kamen raider dah ni hihihi~

fendi@pharm.com said...

terbaik abg khairul!!

caliph shuriken said...

terbaik laa, bro.. smoga trus sukses ^^

Dkna Abza said...

insyaAllah.. kalao tak ada aral dkna sampai esok :)

My Life's Journey said...

makin hebat bng khairul nie ..nanti umi pasti.. bang khairul akan melinjak jauh n sangat dikenali ramai ..chayokkk bang khairul ..

shark said...

nak pi nak pi
dekat dngn umah kami :)

Abhamz SSU said...

assalam, hebat tu bro...tahniah!!!