Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, January 6, 2013

Gen 2 - East Tiger Of Doom

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Ketika Autoshow Ipoh hujung bulan 12 baru2 ni...kereta Gen2 rimau ni mmg betul2 mencuri perhatian org ramai pd haritu . 1st time aku tengok kereta ni dlm pertandingan autoshow ...dengaq kata kereta ni baru jer siap ( patut la x pernah nampak ) .
Tabik spring patut kita berikan pd bro Hapis ni kerana berani men"transformed" kan kereta dia sampai jd mcm ni . Habis segala pelosok kereta beliau dilayangkan dgn efek airbrush rimau ..caya lah bro ..hang sapu 3 trophy pd hari tu..1st Open extreme modified..1st Best Spoiler..1st Best Airbrush...


















11 comments:

shaiful zaidi said...

Ingatkan luar saja ada rimau, dlm pun adak h=jugak...Tahniah!

~Beb~ said...

garang habis!

Knor said...

wah garangnya..idea tu yg sgt mahal..

Belalang hijau Perisik said...

ni boleh jadi maskot rasmi Harimau Malaya nih

Anonymous said...

napak serabuk wei... rimah teman

LydSunshine said...

Ganasnya keta ni. Sampai dlm bonet pun ada corak rimau.

Kasih Salina said...

kagum tgk depa gila modified sampai tara tu..patut la dpt sapu 3 trofi memmang cantik n mengkagumkan..

Koding said...

Sangat garang ..
Belang luar dan dalam ..

caliph shuriken said...

wahh, klau tuan rimau tgk msti excited ni ^^

nik ros said...

semua bercorak rimau.mmg ganas ini kereta.

Angel Beats aka Mira Classic said...

terbaeklar harimau malaya...