Amacam blog aku....OK tak ?

Tuesday, January 1, 2013

Event flashback 2012

Assalalaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ....

2012 baru saja meninggalkan kita semua..aku nak ambik kesempatan ni utk wish hampa semua slmt tahun baru 2013. 2012 merupakan antara thn yg byk melakarkan kejayaan pd company aku ( GM Event Management )...biasa lah adat dlm bisnes...ada pahit manis yg telah aku lalui sepanjang menceburi bisnes ni....namun berkat kesabaran serta team yg menyokong dibelakang aku ...maka kami dapat mengharunginya dgn baik..moga thn baru ni membawa seribu kebaikan buat kita semua..apa azam thn baru hampa? aku target nak beli superbike ....klu ada duit lebih la..hehe

Sekadar flashback..jom kita tengok senarai event yg telah aku organized pd thn 2012...


Event organized by GM Event Management in 2012...
Jan 29 – Kulim Landmark Central Autoshow
Feb 25– Gempaq Bangat Autosalon , Auto City Prai Penang
Mar 3 – The Carnival Water Park Fiesta Autoshow , Sg Petani Kedah
Mar 17 – Autoshow Ekspo Belia Best Seberang Jaya P.Pinang
Mar 25 – Autoshow Taiping
Apr 7 – Autoshow Tesco Stargate Alor Setar
Apr 8 – UNIKL Autoshow , Kulim Kedah
Apr 13 – Autoshow Transformasi Keusahawan Changkat Jering Perak
Apr 29 – Autoshow Kulim Landmark Central
May 12 - Autoshow Sambutan Hari Belia Negeri Perak @ University Pendidikan Sultan Idris , Tg. Malim Perak
May 19 - Autoshow Sambutan Hari Belia Negeri P.Pinang
May 26 – Karnival Beruas bersama RTM Perak
June 9 – Autoshow Ekspo Usahawan Bumiputera , Seberang Jaya Penang
June 23 – Autoshow sempena Penang Bike Week Sg Nibong Penang.
July 7 – Autoshow Karnival Jelajah Sihat Bersama Kem. Kesihatan Malaysia @ Politeknik Seberang Perai .
Aug 31 – Autoshow sempena sambutan Hari Kemerdekaan Malaysia ke 55 , Carnivall Water Park Sg Petani.
Sept 9 – Autoshow Karnival Jelajah Sihat Bersama Kem. Kesihatan Malaysia Baling Kedah
Oct 14 – Autoshow Uptown Sri Gombak KL
Oct 21 – Show Off opening ceremony Taiping Mc Donald
Nov 11 – Juru Autocity Penang autoshow
Nov 18 – Show Off Carnival Youth Sports Challenge Sek. Men. Keb.Permatang Rawa BM
Nov 25 – Karnival Sukan Permotoran Negeri Pulau Pinang , Balik Pulau .
Dec 12 - Autoshow V Walk Butterworth.
Dec 29 - Autoshow Fiesta Muda Mudi & Pelancongan Perak

18 comments:

abah khalisha said...

Tahun ni buat lebih banyak dan gempak lagi bro..selamat berjaya

My Life's Journey said...

Amin2 ..umi doakan agar impian abang nak superbike tu tercapai ..amin2 ..pasti boleh punye bang ..

umi datang ni nak ucapkan selamat tahun baru buat bang khairul seisi keluarga ..chak!

Kasih Salina said...

tu dia banyaknya list..setiap bulan ada event yer..moga 2013 ni lagi bertambah n murah rezeki..

ahsfantasy Ryu said...

Terus maju untuk 2013 :D
Selamat Meraikan Tahun Baharu,
Moga tahun ini memberikan jutaan keberkatan buat kita semua:)

kak nora said...

selamat tahun baharu

nik ros said...

selamat tahun baru
moga tahun 2013 ni byk lagi impian akan tercapai :)

AYuNG said...

abg, tahun 2013 nih mai la buat area sini pulak =)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

selamat tahun baru abang KH =) moge terus sukses tau

MaYa MustWany said...

packnya..
tahun ni lagi pdat la kan..

Dkna Abza said...

event 2013 bakal menyusul :)

krole said...

bnyaknye bro~pergh! tahniah yew...semuanya berjaya!!!! bro...camne kte le contact yew..nak tnya sal camne nak jadi organizer tu~tol2 berminat~

Cik Yaya said...

tiap buln ade je aktvti ye..
smoga aktvti btmbh lg thun ni..InsyaAllah =D

caliph shuriken said...

smoga trus sukses, bro ^^

LydSunshine said...

Banyaknya events tahun 2012. So, azam tahun baru abg kerol apa utk tahun 2013 ni?

Jna marcello said...

sebelum terlambat Na nk wishh HPY NUYERRRRRRRRRR ;D

si cantik sally said...

bro...terjah sini..sorry lame mnyepi..hehehe..slamat tahun baru bro..bnyak event ke tahun ni?

Khai faiz said...

byk event.. mesti masyuk pun bykkan... hehehehe

Angel Beats aka Mira Classic said...

banyaknyer.... harap tahun ni gempaq bangat lagi.... ehheheh