Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, January 20, 2013

Battle ground utk Batu Caves autoshow Feb 3..

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

XTVT hari terakhir aku KL harini ialah pegi melawat tapak untuk pertandingan Autoshow di Kg Melayu Batu Caves pada 3/2  nanti . Boleh tahan juga tempat ni..sebab sekeliling kawasan ni dipenuhi oleh rumah kediaman..mesti ramai yg dtg show ni nanti . Rugi tau klu hampa x mai nanti sebab mlm tu ada konsert 6XITH Sense pulak ! Apa pon Alhamdulillah ..aku baru saja sampai Penang kol 10pm tadi....












12 comments:

shaiful zaidi said...

Bro...dekat umah adik saya..

Kak Mahh said...

oooo....dekat sangat dgn rumah kami,harap kami ada di lokasi ini kelak.

fifie said...

Wahhh dekat sangat nie dengan rumah cousin fie, dah boleh nampak apartment dia. Kalau fie duduk kat situ mesti fie datang. hehe

kasih Salina said...

siap ada konsert 6XITH Sense lagi ni..rugi kalo tak pi..hihi..

nik ros said...

best tu ada persembahan 6XITH Sense. nik minat..hehe

Kancil 8349 said...

cantik tempatnya...good luck bro

Dkna Abza said...

abg...tolong ingatkan dkna kat fb..insyaAllah dkna pergi sana kalo tak ada aral melintang :)

dwaty said...

hamboi2... gi batu caves plak... untunglerrrr... hehehe

Ym.Bundle said...

ok bos..yang ni kompom aku dtg..kali ni aku ni nak amik gambar ngan bro..

LydSunshine said...

Wow... minat six sense.

Apiey said...

Good luck bro.. Err, ade kategori motor tak?

Zie said...

dah tak lama tu... warga batu cave trun ramai2..