Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, January 13, 2013

Autoshow Karangkraf 3/2

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Bulan ni mmg aku sibuk sangat2..bayangkan ada 3 show dlm masa 3 hari berturut2 !!

1/2 kat Penang
2/2 kat Batu Caves dan
3/2 kat Shah Alam..

Mau berasap wo ...apa pon aku dan crew semua InsyaAllah akan lakukan yg terbaek ...
Ini poster utk show di Shah Alam sempena pesta buku Karangkraf pd 3/2 nanti..sapa yg gila buku tu..apa lagi jom kita p sana ..


14 comments:

Niza Romli said...

tak duduk sat pun abg noh..takpa, rezeki anak2.

Niswatus Solikah Samik said...

Wah! Berderet terus. Harap lah abang n crew semua di beri kesihatan supaya semuanya dapat berjalan lancar! good luck ye! :)

ZWAN SABRI said...

Tudiaahhh.. busynya bro untuk awal february ni.. btw, good luck bro.. :)

Edy Fee said...

Smp ke shah alam dah.ahniah bro.zall the best

ummiross said...

Alhamdulillah, rezeki tahun baru.

AYuNG said...

seksyen 15, insyAllah

krole said...

sabar bro..insyallah penat lelah tu semuanya berbaloi~ aku doakan moga ko sntiasa dpermudahkan olehNya~

Nizam Ijam said...

saya keta pon xde..hahahhaa

saya dah update...
hope dapat tolong walaupun agak susah.... :(

LydSunshine said...

jauh2 plak tu eventnya. Sempat ke abg nak pegi urus semua tempat event tu? Saya doakan selamat berjaya ye. Semoga semuanya berjalan lancar.

QA's ~ mamapapa said...

salam kenal.jmput follow kmbali :)

Kazman / Sue said...

tahniah sahabat.... tapi rasanya tak dapat turun sebab jaga ibu bersalin ni.... huuu3x

My Life's Journey said...

3 projek dlm masa 3 hari tu .. kalau umimesti nak demam ..tak berehat abang ni ..chayok2 bang!!! rezeki tu (^_^)

shaiful zaidi said...

salam bro.. makin glamour la hg. Lps ni ke Selatan pulak...

diana said...

rezeki tu..:P