Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, December 30, 2012

Autoshow Fiesta Muda Mudi & Pelancongan Negeri Perak Dec 29

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Alhamdulillah syukur pd Allah..event aku semalam mmg gempaq dan mendapat respon yg baik dr semua player2 autoshow terutama nya dr Perak . Dgn berakhirnya event aku kat Ipoh ni semalam..maka tutuplah tirai segala xtvt aku utk thn 2012 ni...byk projek menanti aku dlm thn 2013..semoga Allah tidak melalaikan aku dgn rezeki yg diberiNya...
Sekali aku ucapkan jutaan terima kaseh pd semua peserta dan kelab2 kereta yg dtg support event aku smlm..

Car clubs yg hadir ..
PWC Perak
Waja Performance Club Perak
Viva Owners Club Perak
Prosboc Perak
X Tuned Perak
Proton Persona Owners Club, PPOC Perak
VIVAC

















Clik here to view more pics..album 1 & album 2


Saturday, December 29, 2012

Happening now at Autoshow Fiesta Muda Mudi Ipoh

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Jom terjah Stadium Ipoh harini ...





Battle ground esok ...

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Aku x larat nak karang panjang2 entry aku kali ni..letih sgt ..aku baru ja balik dr Ipoh sebentar tadi untuk final meeting Autoshow di Stadium Indera Mulia Ipoh . Harap2 semua nya berjaya hendaknya...








Wednesday, December 26, 2012

Apa macam baju bos...ok tak?

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat ralan2 sekelian..

Tahun 2012 bakal melabuhkan tirainya tak lama lagi ..byk perancangan yg sedang dan akan aku lakukan dlm memperkasakan company GM Event Management aku ni dlm mengharungi cabaran 2013 nanti . Perkara pertama yg aku buat adalah menyediakan baju korporat utk semua staff aku ...baru la ada style sikit kan .
So sempat lah kami melaram masa di Autoshow kat Ipoh Sabtu ni nanti ....

Director tu !...hampa jgn main2 tau ...


Monday, December 24, 2012

The funniest tank ever !

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Ketika KL Bike Week Sabtu lalu..mcm2 jenis motor dan mc2 ragam rides yg aku dpt lihat . Antara yg paling mencuit hati aku adalah kreativiti owner motor ni yg customized tank motor dia ....jom tengok


Sunday, December 23, 2012

KL Bike Week 2012

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Seperti mana yg hampa semua maklum...aku la ni dah start gila minat pada Superbike nih ...jadi event KL Bike Week yg berlangsung selama 2 hari di Jalan P Ramlee dan berakhir tadi ( @ parking lot depan KLCC ) merupakan satu platform yg terbaek utk aku "mengushar" moto2 ganaz ni secara lebih dekat .
Mmg gempaq betoi event ni tadi..mcm biasa ..ada bikes dgn identiti club masing2...booth sales..konsert..aweks ( x boleh nak ngada2 sgt sbb "mem besar" pon ikut )..dan yg paling best kehadiran para pelakon "Biker Kental" yg dtg membuat promosi filem tersebut . Antara pelakon yg hadir ialah Awie, Zizan dan Harun Salim Bachik .




Saturday, December 22, 2012

Last show utk tahun ini

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Last kopek uth tahun 2012....

Event : Autoshow Muda Mudi & Pelancongan Negeri Perak
Venue : Stadium Indera Mulia Ipoh Perak
Date : 29/12/12
Time : 10am - 10pm

Sebenaq nya selain autoshow , pelbagai acara menarik disediakan oleh pihak penganjur. Event ni bakal bermula dari Dec 27-Dec 31. Setakat la aku x pasti apa acara2 tu..dengaq kata mcm gempaq....Walaupon masa dah semakin suntuk...InsyaAllah aku akan buat yg terbaek kali ini dan menjadi acara penutup tirai xtvt aku utk tahun ini ... 

Tuesday, December 18, 2012

Jom layan motor !

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Asyik2 layan keta ...boring lak kan ..apa kata sekali sekala kita layan motor lak ...so weekend ni ada 2 event ttg motor...kat Taiping dan KL...InsyaAllah kalau tak dak aral ..aku akan turun event di KL ni...mana tau kan...tahun depan aku boleh "sambaq" superbike !



Clik here for details



Sunday, December 16, 2012

Audioshow sempena Himpunan Kebangkitan Rakyat

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian...

Aku bukan nak cerita bab politik harini...sebenaqnya ada kawan2 aku dlm AMK P.Pinnag mintak tolong aku bawak kereta2 audio utk show off sempena karnival Pakatan Rakyat di Padang Jawi semalam. Oleh kerana last minute call..x ramai yg boleh datang...so semalam cuma boleh dpt dlm 10 biji kte ajer..kira ook ler tew kan ....