Amacam blog aku....OK tak ?

Thursday, November 29, 2012

The most "handsome" Exora in Malaysia !

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian...

Sebelum aku bawak hampa berjalan tgk Exora ni...saja nak g tau ..aku la ni dh ada domain sendiri hehe...jgn jeles...berpeluh gak la sampai nk dapat tahap mcm ni ...nampak gaya ads Nuff pon dh muncul kembali ...hampa ada nampak apa2 lagi yg tak kena dgn blog aku la ni ? kalau hampa npk ada yg x betul kasi inform yer...

Ketika Autoshow Balik Pulau Ahad baru ni ...ramai peserta yg dtg joint event aku ...selain peserta Penang ..ada yg dtg dr jauh ..termasuklah sahabat aku ni ..Bro Sham dr N9 tu ! Beliau merupakan salah seorang penganjur autoshow mcm aku jugak ni N9...klu nak tau lebih lanjut ..jom ker bigsumo.autoshowkomiti .Tak sia2 dia mai dr jauh...dia sapu bersih 3 tropi sekali gu                                

1)1st Proton standard
2)Best Sport rim
3)Best MPV

Apap pon tahniah la Sham dr aku dan terima kaseh sudi dtg ...


Syok ler tu menang...

Wednesday, November 28, 2012

gelong2...

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian...

Sejak tukaq domain ni ...masalah lain lak timbul ...eklan Nuff hilang ntah ke mana ...blog list pon hilang jugak ..adoi....

Hampa pon dulu alami masalah yg sama ka bila tukaq domain baru ?

Tuesday, November 27, 2012

Tolong...tolong...

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Aku teringin nak tukaq domain..www.gilamodified.com...

camna nak buat erk..? sapa2 tolong jap ..

Pertolongan kalian amat saya hargai...




Monday, November 26, 2012

Karnival Sukan Bermotor Balik Pulau Nov 25 2012

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Alhamdulillah selesai event aku di Balik Pulau ni ..naseb baik cuaca elok sampai ke hujung event...dah terbakaq muka aku yg hensem ni . Walaupon lokasi SMK ni sedikit mencabar utk dicari..namun aku puas hati dgn kehadiran hampir 50 buah kenderaan ..ada juga peserta yg sanggup dtg dr N9,Kelantan dan Ipoh !..respek betul aku kat depa .

Selain pertandingan autoshow..event semalam juga diselitkan dgn acara pocket bike race..stunt show serta bikers club gathering ....kira happening lah semalam . Jom layan pics dr aku ni ...

Dpt berkepit dgn YB pon jadi lah ...dikiri aku En Jalik..Pengarah Belia Dan Sukan PP..yg baju putih kanan aku tu YB Pulau Betong..Tn Hj Muhammad Farid..
Datuk..name card sy dh bagi....ehem2..bg la apa yg patut yer..:)

Ni sahabat aku yg dtg jauh dr N9...Bro Sham..tenkiu sudi mai !

Sunday, November 25, 2012

Karnival Permotoran Balik Pulau ..Happening now

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Buat rakan2 yg berada di Penang jom ke SMK Pondok Upeh...aku ada kat sini sampai petang . Antara event yg bakal berlangsung harini ialah autoshow , pocket bike , stunt show dan himpunan superbiker . OK takat tu dulu aku update...sibuk ni ..bye..



















Friday, November 23, 2012

3 days to go ....

Assalamualaaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Hampa layan gambaq dulu lah yer...

Trophy utk peserta autoshow di Balik Pulau Ahad ni..

sticker utk setiap peserta

Blom lagi sempat autoshow di Balik Pulau ..ptg tadi aku ke Kulim Landmark..hantar autoshow proposal ..plan aku nak buat kat situ hjg bulan 12 nanti 



Sunday, November 18, 2012

Selesai sudah show off harini...

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Alhamdulillah event harini succes sekali ...terima kaseh pada semua peserta dan crew Myvi X Penang kerana memberi sokongan serta kerjasama penuh dlm menjayakan event pd harini . Apa pon YB Ariff Shah..Datuk jgn lupa saya no ..hehe





















Datuk tengah sembang nk bg projek kt aku tuh ...



Final meeting for tomorrow show off

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian...

Harini aku busy gila..habis jer time kerja terus balik rumah ..solat..keluar pulak ke Kulim utk ambik tropy show off esok . Sebentar tadi lak meeting dgn Team MyviX Penang kat port favourite aku...Nasi Kandaq Pelita Autocity ...discussed utk event konvoi dan show off esok . Alhamdulillah semua selesai..harap2 event esok berjalan lancar seperti selalu...

Trophies nak loaded dlm booth..

sorry pic sikit goyang....

Friday, November 16, 2012

Location show off Ahad ni...

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Buat pada yg berkesempatan..jom ler ke Sek. Men Keb Permatang Rawa BM Ahad ni. Macam2 ada wo..futsal , sukan rakyat , painball , bola jaring , Autoshow dan yg paling best acara makan pree ..huhu . Acara ni bermula dr awal pagi dan tamat jam 1 tengahari .