Amacam blog aku....OK tak ?

Friday, June 29, 2012

Last show...

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Harap hampa semua jgn panik..sebenaqnya ni lah show aku yg terakhir sebelum posa ....sempat lah nk buat duit raya thn ni :) .


Monday, June 25, 2012

Upcoming event di.....


Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Aku baru ja balik dr Gelas Besar Food Court yg bertempat di Permatang Janggus , Permatang Pauh ( Depan Caltex ). Fiirst time aku p situ ..jenuh nk perabiih satu gelas teh ais tadi . Memang sempoi tpt tu .hampa nk mkn apa semua ada. Aku sebenaq nya dpt special invitation dr owner restoran tu sendiri ..beliau berhasrat nk suruh aku buat mini scale punya show kat restoran dia..ala2 mcm show off santai jer. InsyaAllah program ni aku akan buat sebelum posa nantti .








Sunday, June 24, 2012

Autoshow sempena Penang Bike Wee 23/6

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Syukur semua nya berjalan lancar semalam...hampir keseluruhan tapak pertandingan semalam dipenuhi dgn kehadiran para peserta , car clubs dan abg bikers . Seramai 60 peserta autoshow dan audioshow mengambil bahagian..ada peserta yg dtg jauh dr KL , Perlis dan Perak..TQ pd hampa . Aku ingat nk stop buat show sbb nk posa dah ..tup2 semlam dpt lagi 2 projek nk kena buat sebelum posa....adoiiii....

Apa pon jom layan semua 25 pics ni ...



Saturday, June 23, 2012

Autoshow Penang Bike week ..happening now...

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ....

Aku la ni dh ada kat Tapak pesta Sg Nibong Penang sempena autoshow yg bakal berlangsung ptg nanti. Buat masa la cuma ada mat2 motor ...geng2 autoshow kereta belom sampai lagi ....apa pon harap2 event aku harini sukses .













Thursday, June 21, 2012

Masuk majalah lagi !!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan sekelian ...

Kali ni event aku ( DAN OFF COURSE ..MUKA AKU ) masuk lagi dlm latest edition majalah KARHIFI .


Aku suka editor ni puji aku hehe...






Aku kat atas kiri sekali ...awat gelap  ni ??

Tuesday, June 19, 2012

Terharu aku ,,,,

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Aku mintak maaf sebab x sempat nk ziarah kengkawan semua sebab sibuk skit . Kalau ikutkan aku nk update blog aku ttg show sabtu ni ..tp aku tangguh dulu sbb nk publish pic ni yg baru ditagged kt wall fb aku tadi.
Aku sangat2 terharu ada juga kengkawan yg sudi support blog aku hinggakan sanggup tempah sticker dan "paparkan" di kereta mereka . Aku akan buat special entry ttg kereta dan owner ni len kali . Along dan Angah aku ucapkan terima kaseh byk2 kt korang pasai sudi support saya selama ini .


Monday, June 18, 2012

Dengan bangga nya aku .....

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Gembira nya rasa hati apabila artikel ttg GM Event Management ( company aku ) telah published dalam Majalah Ice Mag terbaru ( Vol 22 ) . Kalau hampa nak tau...selain majalah Karhifi...majalah IceMag ni dah pon menjadi salah satu aku punya official magazine utk setiap event yg aku anjurkan ...maksudnya pasni muka aku akan ada dlm setiap mag. deapa lah ...jgn jelesssss..

Vol 22 merupakan kali pertama event aku disiarkan ..dlm page ttg GM tu ..hampa akan tengok pic kereta aku dulu yg ada "api" tu ( amacam ganaz tak ? ) dh tinggal kenangan pon ...Selain kisah ttg GM..mag bulan ni juga memaparkan autoshow yg pernah aku anjurkan sebelum ini...

autoshow-ekspo-belia-best-seberang-jaya Mar 17
autoshow-taiping Mar 23
autoshow-changkat-jering Apr 14th
autoshow tesco stargate dan UNIKL









Saturday, June 16, 2012

Vios VIP

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Dah dekat seminggu aku demam..batuk dan harini selsema la pulak ...maybe cuaca sekarang yg x berapa nk elok kot . Apa pon korang layan la dulu Vios merah bro kita nie ( lupa la plak nama dia ) Pics ni aku shoot ketika Tesco stargate alor setar   awal bulan April yg lalu .

Thursday, June 14, 2012

Final meeting with KBS Penang

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Pagi tadi aku hadiri final meeting utk Karnival Penang Bike Week pada 23/6 nanti . Semua agensi2 yg terlibat telah hadir termasuklah para petugas media yg dtg utk sessi media conference . Antara program utama pd hari itu ialah charity ride , para bikers akan konvoi bermula dr Tapak Pesta Sg Nibong ke Balai Bomba Penaga .
Kepada yg berkesempatan boleh la dtg awal pagi ke Tapak Pesta Sg Nibong utk tgk upacara flags off atau pun tunggu saja di Balai Bomba Penaga kerana disitu akan berlangsungnya byk acara2 menarik .dgr khabar mantan PM Tun Abdullah turut akan hadir .
Selepas tamat acara di Penaga..lebih kurang pukul 3 semua bikers akan berkonvoi kembali ke Tapak Pesta Sg Nibong..pd masa yg sama acara autoshow / audioshow juga akan berlangsung .







Sunday, June 10, 2012

Autoshow Ekspo Seberang Jaya Round 2 9 June

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian...

Syukur Alhamdulillah,,,event aku semalam berakhir dgn berjaya sekali . Hampir 60 pelbagai buah kenderaan telah mengambil bahagian . Ada antara peserta2 yg dtg dr Perlis , KL , Perak ..terima kaseh byk buat kat hampa semua . Aku juga ingin ambil kesempatan ni utk ucapkan jutaan terima kaseh pd "tuan punya" ekspo...En Bob , Nazri kerana sudi bg kerjasama penuh pd aku dlm penganjuran show kali ni.

Tak lupa juga pd main sponsors aku...Tuan Hj Shukri Pengarah Urusan Nano Brite ( Penang ) , Mr Jason dr Toms Sticker .Lepas ni jgn lupa sponsoor aku lagi no ..hehe. Dan yg best kali ni ...aku bukan saja jd organizer...jadi jury..aku juga jadi DJ taw ! Habih semua peserta aku "kacau" dan interview..sampai la tekak aku sakit dan suara pon dh jadi mcm Ramlii Siirap...suara aku dh hilang !

Klik sini kalau nk tgk more pics...

Ni bukan karaoke taw...ni ketika aku tgh interview salah sorang kelmarin...

Bersama Pengarah Urusan Nano Brite Penang..Tuan Hj Mohd Shukri



Wednesday, June 6, 2012

Autoshow Xpo Belia Best Sebberaang Jaya 9 June 2012

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan sekelian..

Harrini aku amik MC sebab demam.maybe terlalu sibuk dgn kerja di office dan pd masa yg sama kena tumpu pd event yg akan dtg . Alhamdulillah lepas buat muka poyo kat doktor pg tadi..dapat lah aku surat MC tu hehe . Sabtu ni akan berlangsung satu lagi event autoshow aku ..kali ini di tempat yg sama iaitu di tapak ekspo Seberang Jaya ...Aku pernah buat show kat situ  March 17 yang lalu , sebab itu aku namakan ROUND 2 ( mungkin ada lagi more rounds pasni )

Segala persiapan dh ready..harap2 show aku kali nii berjaya mcm selalu ....


Ini sticker yg akan setiap peserta dapat nanti ...

Tuesday, June 5, 2012

Tu la....lowered sangat !

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Aku agak sibuk skit 2-3 hari ni..apa kata hampa layan pic ni dulu ....


Saturday, June 2, 2012

Nano Brite...my new sponsorship


Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..


Setelah beberapa kali meeting..akhirmya aku dapat satu lagi sponsorship utk event aku nanti . Company yg sudi join dan akan sponsor event aku nanti ialah Nano Brite (Pg) Sdn Bhd ( leh ushar FB Nano kat sini ) .

Company yg berpengkalan di Perusahaan Ringan Juru P.Pinang ini merupakan salah satu syarikat Bumiputera yg berpengalaman luas didalam "Paint protection" dan car detailling yg berasaskan Nano Concept . Pihak Nano Brite (Pg) bersetuju utk join dan menjadi salah satu sponsor untuk event autoshow aku Sabtu ni di Tapak Ekspo Seberang Jaya . Buukan sikit taw depa sponsor..beriban2 tu !

Untuk pemenang tempat pertama ..Platinum Package yg bernilai RM2850 akan diberikan
>fine cut compound
>Nano Silcoat ( 3 layers ) 
>Remove water mark 
>Nano Glass coating
>Interior Detailling


Untuk pemenang tempat kedua..Gold Package yg bernilai RM1368 akan diberikan
>fine cut compound
>Nano Diamond Coat ( 3 layers ) 
>Remove water mark 
>Nano Glass coating
>Interior Detailling


Untuk pemenang tempat ketiga ..Silver Package yg bernilai RM1068 akan diberikan
>fine cut compound
>Nano Diamond Coat ( 3 layers ) 
>Remove water mark 
>Nano Glass coating
>Interior Detailling

Aku ingin ambil kesempatan ini utk mengucapkan jutaan terima kaseh kpd Pengarah Urusan Nano Briite ( Pg ) En Mohd Shukri kerana sudi collaborate dgn saya ..harap2 join venture ini akan berkekalan lah hendaknya ..
Kepada sesiapa yg berminat utk mengetahui lebih lanjut ttg products serta company ini..boleh lah hubungi 04 5023254 atau www.nanobrite.com.my atau email nanobritepenang@gmail.com