Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, December 9, 2012

Tu dia......dia mengadu kat reporter teros !

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian...

Rasa kelakar pon ada..rasa kesian pon ada bila aku baca salah satu artikel dlm HM arini ...masa aku main keta dulu..x lah sampai wife aku membebel mcm ni ...kalau si suami terpaksa mengadu sampai masuk paper...ni kira kes parah dah ni ..

Artikel ni mengisahkan ttg si suami yg byk menghabiskan wang ringgit utk "modified" kereta kesayangan dia sampai menimbulkan ketidakpuas hati si isteri..kira sampai bergaduh dan tidak bertegur sapa beberapa hari . Main keta mmg memerlukan pengorbanan wang ringgit yg byk
( minat punya pasal..nk buat camna kan.. )..aku dulu dh berhabis dekat RM60K ! Bagi aku la kan...nk modify keta atau apa saja hobi yg kita suka...jgn sesekali kita abaikan tanggungjawab pd keluarga ..perbelanjaan pd keluarga mesti diutamakan ! Aku harap kapel ni dapat bertolak angsur dan merungkaikan segala masalah mereka dgn baik...

Ini adalah gambar keta2 aku yg dulu....amacam ..ganazzz??







23 comments:

Mila Ahmad said...

hai sampai bergaduh dasyat2...

Hafizzi Aziz said...

ganas beb!

EnciK AxixOu said...

nt mlm kne halau tdo lm kete ble gaduh..ahhaha

fifie said...

Perghhhhhhhh gila hebat kereta awak. Untuk auto show je ke untuk daily use? Bagi fie dalam rship harus ada give and take, wife kena faham suami, suami kena faham wife. Hehe

❤Kamsiah❤ said...

baik habis kt keta dari habis kat perempuan lain hehe

CekbOlat-bOlat said...

entahlahhh . no komen . rasanya betul la tu kata isteri dia

Bro Nasa said...

klakar plak..huhu

baby comel said...

takutnya nengok kete2 tu =)
Semart tp rasa ngeri pulak nak naik kalau kete camtu..
~errk, kete kan bini no.2 si suami.. tu la yg buat jeles :)

ahsfantasy24 said...

hadui sangat smart keta tu !
nanti nak buat lah satu yang keperempuanan sikit. ehhe..

Ym.Bundle said...

ganas bro..maunye tak sampai 60k kalau camtu..nasib akak sporting kan kan bro..kete2 gak, tanggungjawab dulu ye dak..

caliph shuriken said...

yer laa kn, klau dh kawen utamakan perbelanjaan keluarga dulu.. ada duit lebih baru guna utk hobi kita ^^

Abhamz SSU said...

assalam, berbaloi habis rm60k krn mmg kete2 tu gempaq bangat....dan hang untung dapat isteri yg solehah.

Hunny Kitty said...

nasib baik saya ada suami yg faham hobi saya...hehehehhe n alhamdulillah kami sama2 minat mod kereta!

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

betul2 ganas ni abg,,=)

hahah geram sgt kot smpai kua paper

diana said...

kalau sampai terabai boleh la nak bising2..tapi kalau mampu dan pasangan tak rasa terabai atau makan cukup apa salah nya ada hobi gini..kan??

LydSunshine said...

Itu semua keta abg ke? Dasatnya... Banyak duit abg sampai 60k utk modified je. Keta merah yg ada sayap tu paling hebat. Tak penah tgk lagi org buat gitu. *ye ke nama dia sayap? Hentam saja la.

Mungkin husband dia melampau sgt kot modified keta. Sbb tu wife dia tak tahan.

Belalang hijau Perisik said...

setuju dgn pendapat lu bro... tapi bro punya hobi dah jadi hobi yg menguntungkan :)

My Life's Journey said...

waaaaaaaaaaaaaaa memang mantap kete abang dulu ..dasyat laa .. kalau hobi kereta ... duit memang banyak habis kat situ ..itulah keyataannya .. hihi

Kasih Salina said...

hobi takpe tp jgn la abaikan famili..ganasnya kete ni..nak terbang ke bulan ker..

Cik Yaya said...

pergh! memang ganazzzz.......

berita kat metro tuuu hahahah..
kete pon ganaz jgk ni..wahh

shaiful zaidi said...

kena pandai2 bahagi masa. si isteri kena faham suami. Si suami pun kena faham isteri..

krole said...

tu dia!!! smpai tara tu!!! tp...rasanya suami tu pun..kalo mnt..biarla berpada kan bro? kalo da isteri le bat camtu msti dia lebihkan keta banding isteri?wallahualam..tu dia!!!

nik ros said...

modify kete tak apa.
tapi jgn la abaikan family