Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, December 1, 2012

"The Library" Opening Ceremony Autoshow

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Nampak gaya blog aku dh kembali normal kot lepas tukaq domain baru :)...cuma ads utk Nuff leaderboard masih aku tak dapat letak .ntah pasai pa ..ok kita lupa dulu bab ads Nuff tu.
Dec 12 ni merupakan bulan yg paling sibuk bagi aku ..hampir setiap minggu aku ada XTVT...yg terbaru event aku sempena pelancaran cafe "The Library" di Raja Uda Butterworth pada 12/12 nanti...mesti hampa heran kan .pasai pa buat event hari Rabu ?

Sebenaq nya tarikh tu dipilih sendiri oleh tuan tanah cafe tu sebab katanya 12/12/12..nombor manyak ong maaaa...tak pa lah..itu dia punya pasal..janji poket aku masyukkk lagi :)..



Lokasi autoshow berhampiran Hotel Aroma ...


20 comments:

tunz said...

wah...masyukk tu

krole said...

pergh!!! bestnye bro...makin rancak aktiviti autoshow kat sne ek~

nik ros said...

yang masyuk tu yg best nak dengar tu..hehe

Knor said...

rezeki

❤Kamsiah❤ said...

121212...sekali ja tarikh tu...

Abhamz SSU said...

assalam, spt biasa...sukses hendaknya.

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

moge terus sukses dgn autoshow =)

Cik Yaya said...

beshnyer..xpe..bnyk xtvt itu bagus..hehe.. ^,^

CekbOlat-bOlat said...

best jugak keje abg ni . dpt berjalan2

Kasih Salina said...

show lg ye..untung la masyuk sentiasa..

shaiful zaidi said...

besaq jugak cafe tu..

Khaifaiz Khaifaiz said...

massyukkk... boleh belanja

ahsfantasy24 said...

abg, KB lak jom !
hehhe :)

syiela said...

mmg rancak sekarang kan.. mesti tak mng tangan

tirahzairi said...

bila la boleh tgk autoshow dpn mata kan...hihi

dwaty said...

jejak sini...

~Beb~ said...

bro upah la sape2 buat blog ni exclusive sket. xmo la ada chat2 tuh. buat yang ada classs gitu!

Kancil 8349 said...

terbaik bro...harap2 dapat jumpa

aLamS LegacY said...

moga sukses slalu bro....
my blog alamS Legacy

iaryylr said...

wah, syabas!