Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, December 24, 2012

The funniest tank ever !

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Ketika KL Bike Week Sabtu lalu..mcm2 jenis motor dan mc2 ragam rides yg aku dpt lihat . Antara yg paling mencuit hati aku adalah kreativiti owner motor ni yg customized tank motor dia ....jom tengok


21 comments:

~Beb~ said...

ganaih habih bro

Sya_Merpati Putih 88 said...

dekat mooto pun conteng2..?
tak syanag ke kat moto tue..?

Dkna Abza said...

hambbooiii...ayat kat motor dia :P

abah khalisha said...

Memang terbaik ni.hehehee

meisnani said...

huhu AWESOME tu.. dah mcm conteng pakai liquid paper je.. ahahah..

Che Rosliza Che Mat said...

kikiki kat motor pun conteng...

Abhamz SSU said...

assalam, kreatipnya..

ummiross said...

Ooh event moto pulak ye,menarik!

KorN said...

die conteng guna liquid ke cemana?

diana said...

ipoh mali ka???

shaiful zaidi said...

Mai dari Kedah ka?..

Knor said...

nostalgia..nampak klasik je kan..orang dah berminat bermotor ni..biak pi lah kan..

Belalang hijau Perisik said...

perh! kreatif2 :P

Kasih Salina said...

kreatif dan ada gaya tersendiri..

Cik Yaya said...

hehe tulisn kt moto...kelaka pon ade..wat org senyum 1st tgok bca..^_^

Jna marcello said...

superb!

Dee said...

menarik..dan akan jadi kenangan smpi bila2..salam kenal..

tirahzairi said...

xpayah letak sticker dh tue...hihi

LydSunshine said...

Conteng2. Kalo dia nak tambah otograf kat tank tu bgtau saya. Saya bleh tambah guna liquid paper. Heheh.

CekbOlat-bOlat said...

hanggg p duluuu . haha

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

hehehe kretif sungguh,,