Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, December 15, 2012

sapa lak bela rimau ni ??

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Panas hati x habis lagi nih..x pa ...nak buat camna kan ...x dak rezki aku nk dtg KL kali ni ...terima kaseh kengkwan yg sudi "sejukkan" hati aku ni .

Untuk menang atau gain more points dlm sesuatu pertandingan autoshow..setiap peserta mestilah menampilkan kreativiti atau kelainan yg tersendiri ...antara peserta "tegar" autoshow kat area Penang ni antara lain tak bukan adalah kereta Volkswagen Uncle Ong ni ..masa Autoshow-v-walk butterworth 12/12 baru2 ni..siap dia bawak 3-4 ekor rimau dlm keta dia ! . Sakan la Uncle ...

Aku pernah buat special entry ttg keta dia masa bulan Apr yg lalu..meh tekan sini . Apa pon tahniah buat Uncle Ong...usia tidak menjadi alasan utk tidak menceburi dlm dunia autoshow ni . Kalah org muda wo !


Apa ushar2...mau kena makan ker ?


10 comments:

ZWAN SABRI said...

tudiaahhhh.. rimau dalam keta.. HAHA

man said...

Mmg terbaiklah pemilik keta ini..xada siapa mahu curi..hehehe

Belalang hijau Perisik said...

ni silap hari bulan akan2 datang mau dia letak ghimau betul nih :P

diana said...

hahah..kat umah ada rimau ni sekor..bila ketuk kepala dia,dia akan mengaum..

Kak Mahh said...

Kreatif..uncle Ong

ummiross said...

heheh..harimau dan anak2nya...aumm!!!

nik ros said...

amboi..siap ade harimau lagi ni

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

nk masuk pon takut =p

Kasih Salina said...

kreatif beno la tuannya yer..tapi takuttttt tgk rimau tu..

ahsfantasy24 said...

hehheee.. rimau buat teman tu bang :D