Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, December 23, 2012

KL Bike Week 2012

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Seperti mana yg hampa semua maklum...aku la ni dah start gila minat pada Superbike nih ...jadi event KL Bike Week yg berlangsung selama 2 hari di Jalan P Ramlee dan berakhir tadi ( @ parking lot depan KLCC ) merupakan satu platform yg terbaek utk aku "mengushar" moto2 ganaz ni secara lebih dekat .
Mmg gempaq betoi event ni tadi..mcm biasa ..ada bikes dgn identiti club masing2...booth sales..konsert..aweks ( x boleh nak ngada2 sgt sbb "mem besar" pon ikut )..dan yg paling best kehadiran para pelakon "Biker Kental" yg dtg membuat promosi filem tersebut . Antara pelakon yg hadir ialah Awie, Zizan dan Harun Salim Bachik .























18 comments:

Ym.Bundle said...

patut la semalam aku nampak ade 2 orang mat salleh bawak harley perang masuk kl..ganas gila motor dia bro..rasanya dia p event tu la kot..

khairul hassan said...

kompom depa p situ bro...

kak nora said...

salam kenal dari bunda

Kak Mahh said...

Kami pi malam tu lagi...

ahsfantasy24 said...

kemah awie,
sangat macho tengok dia naik motor :D

nik ros said...

wah. ade zizan dan awie la..hehe
cute lak tgk moto warna biru tu..

My Life's Journey said...

waaaa ... moto besar ..best2 ..ada awie gak laa ... kalau dapat sebijik moto besar ni mesti best kan bang (^_^)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

hebat-hebat moto ni yea.

man said...

Wah mmg terbaik lah..bila mahu buat di kuantan plk bro..hehe

Khai faiz said...

Ganas2nya moto.. Ptt la td ada konvoi moto2 besar..

Che Rosliza Che Mat said...

cantik2nya motor....tayar pun besar hihihi

dwaty said...

wow... ada retis... zizang pun datang... meriahnya...

Knor said...

macam2 ada kan..

Hans said...

wahhhhhhhhh
zizannnnnnnnnnnnnn
best2

Cik Yaya said...

wahh giler la moto tu..xpernh tgok lg jenis mcm tu...heeee =D

-besarnyerrr tayar..huuuu-

krole said...

salam rul,wuah paling best ada awie o0o0 kat sna ya...pergh! kalo dpt bgambaq ngan dia msti best...pergh! zizan pon ada...walaweh! mantap!

diana said...

tu dia..pelik2rupanya..
bukan motor..orang tu..pelik2..hahahah

Kasih Salina said...

ada artis juga yer..sekali sekala dpt tgk geng moto ok jugak kan..