Amacam blog aku....OK tak ?

Tuesday, December 18, 2012

Jom layan motor !

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Asyik2 layan keta ...boring lak kan ..apa kata sekali sekala kita layan motor lak ...so weekend ni ada 2 event ttg motor...kat Taiping dan KL...InsyaAllah kalau tak dak aral ..aku akan turun event di KL ni...mana tau kan...tahun depan aku boleh "sambaq" superbike !



Clik here for details



17 comments:

Abhamz SSU said...

assalam, InsyaAllah apa-apa yang dicita-citakan menjadi kenyataan.

ummiross said...

Waa dua2 jadi sumber rezeki, tahniah.

ahsfantasy24 said...

harap2 posting utara,
boleh datng jenguk2 nanti :)

L said...

wah. kat taiping? boleh p nih.. huu. taman tasik.

Kazman / Sue said...

layan motor pun best gak ni....

Knor said...

lepas ni basikal pula ye...:)

My Life's Journey said...

umi teringat dulu kan bang .. time moto2 besar lalu nak buat autoshow ..mata ni terlopong je tengok ..waaa moto besar lalu hihi

Nie program abang yang terbaru ka?

Kasih Salina said...

beralih ke motor plk ker..takpe janji bahagia kan..

khairul hassan said...

Umi...abg p tengok saja event ni

shaiful zaidi said...

salam...byk kenangan kat Taman Tasik Taiping..
Jemput mai makan kenduri..

nik ros said...

wah. semua moto berkuasa besar ni.

Cik Yaya said...

wahh motor pun ade jgk.. ^,^

krole said...

pergh! kalo bro dpt smbaq superbike...ble r bonceng ni kan auw hahahah~bro..boleh add krole kat FB, nak bncang camne nak jd organizer cam bro...serius bro...mnt nak cba,mna tau ada bakat cam bro

Niswatus Solikah Samik said...

wuhhuuu! superbike! terbaik la bang.. harap impian tercapai.. :)

Apiey said...

Bro, Autoshow Karangkraf nanti buat la kategori kapcai jugak. baru dpt join jugak.

khairul hassan said...

OK Krole !

Che Rosliza Che Mat said...

Layan motor best jugakkan...