Amacam blog aku....OK tak ?

Tuesday, December 11, 2012

Dah mula promote...

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Lepas Autoshow aku kat Butterworthh esok...aku akan start busy utk big event aku di The Mines Sri Kembangan 29/12 nanti. Kalau hampa perasan..Harian Metro arini dh start highlight event aku ni ...walaupon saiz eklan x besaq mana..ianya berkesan tau !


11 comments:

Belalang hijau Perisik said...

tanpa promosi org x kan tahu sesuatu perkara atau benda itu... betul x bro?

ahsfantasy24 said...

all the best ! :)

Khai faiz said...

marketing strategi.. goodjob bro

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

wah bestlah cmni,,kompom ramai nnt

LydSunshine said...

Event kedua kat wilayah tengah kan bro?

krole said...

bestnye bro..msti byk smbutan~

My Life's Journey said...

Bagus mcm tu bang ..nanti kawan2 yang nak gi event tu akan alert ..

shaiful zaidi said...

salam bro....makin busy la hang. lps ni hang buat autoshow kat selatan pulak, lps tu kat pantai timor...baru betui2 gempak.

Teenager Housemaid said...

wah..goodluck...:)

wahida said...

wah...makin mengganas....

dwaty said...

PERGHHH... MANTOP2... CAYALAH BANG... SEMOGA BERJALAN LANCAR...