Amacam blog aku....OK tak ?

Friday, December 7, 2012

Cepat p beli Karhifi magazine !

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...


Majalah Karhifi bulan ni memaparkan 2 event aku sebelum ini iaitu di Autoshow Gombak dan Show off @ Taiping McD pd Oct yg lalu . Macam biasa ...wajah aku yg hensem ni "melekat" jugak dlm mag tu :) . P beli lekas..nanti aku sign otograf haha..
















13 comments:

krole said...

pergh!!! bestnye brader krole ni..masuk majalah tu!!! tahniah yew bro~teruskan

nik ros said...

suami nik suka sgt la kalau majalah kete ni.nny sugggest suh dia beli :)

beckhrooy said...

Beli majalah ni dapat autograf free :)

❤Kamsiah❤ said...

suami saya suka beli majalah moto,keta,basikal...baca masa mula2 beli tu ja..pastu tugas saya nak 'simpan' semua majalah2 tu...berlambak2,bertimbun2...kdg2 tanpa pengetahuannya...saya jual kat paper lama haha...

Mila Ahmad said...

fuyoo abg masuk majalah caya larh.

My Life's Journey said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ... ada gambar abang ni .. memang banyak koleksi majalah yang ada gambar abang ni ..umi turut rasa bangga ..taniah bang!!!

Belalang hijau Perisik said...

ya, daku nmpk wajah kacak mu dlm print screen majalah di atas...hehehe

diana said...

dah macam artis la..tetiap bulan masuk majalah..heheh

Abhamz SSU said...

assalam, kena tengok la majalah tu...tentu menarik.

khairul hassan said...

Nik Ros...cepat soh hubby p beli :)

khairul hassan said...

Puan Kamsiah..wife sy pon sama..sy tolong beli...dia tolong kemaskan haha

shaiful zaidi said...

Makin glamerlah lepas ni..

tirahzairi said...

abang...nk sign!!! hihi