Amacam blog aku....OK tak ?

Wednesday, December 5, 2012

Bila la nak sambaq sebijik !

 Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Dah byk hari aku x update blog..bukan x dak cerita yg nak dikongsi ...tp tahap kemalasan melampau telah melanda diri . Cuma arini ok sikit...dan aku nak kongsi minat yg aku teringin sangat nak cuba...mungkin ada antara hampa dh tgk pics ni..tp x pa lah ...aku nak kongsi kt hampa sekali lagi ...target tahun depan nak beli satu :)

Dapat merasa gak naik moto kawan aku ni ..Bro Fairol a.k.a Hantu Kak Limah




















11 comments:

Sharifdez said...

Rambang mata, nak pilih yang mana satu ney bro Khairul :)

CekbOlat-bOlat said...

oren ! oren yang mcm harimau tu . pehhhh

shaiful zaidi said...

tak lama lagi bolehlah bawak keluar satu...

❤Kamsiah❤ said...

takpe la..memula eksyen dgn moto org dulu...In shaa Allah ada rezeki la nanti..:)

Abhamz SSU said...

assalam, apa masalah...biz dah berjaya, bolehlah sambaq satu...lagi senang nak belah lebuhraya.

Khaifaiz Khaifaiz said...

wah.. aku pun teringin bro

LydSunshine said...

Haihh.. tak lama lagi latu dpt sambar sebijik bro. Dah pergi survey tu maknanya ada dlm wish list kan? Kan?

diana said...

suami saya dulu berangan jugak nak sebijik..lama2 senyap macam tu ja..tau tak dak duit kot..jajhahahah

Dkna Abza said...

abang kene minum produk dr rozmey.. badan berisi lagi encem bawak motor nie..pasti dkna tergoda :P

abah khalisha said...

apa lg bro..angkat lah satu

caliph shuriken said...

kawasaki ninja itam tu nampak stylo ^^