Amacam blog aku....OK tak ?

Thursday, December 13, 2012

Autoshow V WalkButterworth Business City Center 12/12/12

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Selesai sudah event aku semalam kt Butterworth ni ..aku pd mulanya mmg dh set x ramai peserta yg akan hadir ..maklumlah event ni jatuh pd hari bekerja..tp Alhamdulillah ..show semalam berjaya juga menarik lebih 40 buah kereta . Walaupon hujan turun dengan agak lebatnya pd jam sekitar 8pm..namun suasana semakin rancak apabila hujan berenti sejam selepas itu . Apa pon terima kaseh pd semua peserta dan car clubs yg sudi support event aku semalam .

Mai klik sini kalau nak tengok semua gambaq



Aku tukang kasi hadiah jer...























8 comments:

ummiross said...

Lama ummi tak singgah, waa makin gempaq ni khairul.

fifie said...

Perghhh semua kereta gila gila. Dah macam boleh terbang

Edy Fee said...

stail la waja oren tu

krole said...

suke tngok myvi tu bro~

wahida said...

bro org kuat, mestilah kena bagi hadiah je...

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

eh eh volswagen pon hado, =D

❤Kamsiah❤ said...

uihhh...malam lagi power nooo...lip lap lip lap..:)

LydSunshine said...

Kalau dah namanya peminat tegar auto... ari kerja pun mereka sanggup dtg kan?