Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, December 30, 2012

Autoshow Fiesta Muda Mudi & Pelancongan Negeri Perak Dec 29

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Alhamdulillah syukur pd Allah..event aku semalam mmg gempaq dan mendapat respon yg baik dr semua player2 autoshow terutama nya dr Perak . Dgn berakhirnya event aku kat Ipoh ni semalam..maka tutuplah tirai segala xtvt aku utk thn 2012 ni...byk projek menanti aku dlm thn 2013..semoga Allah tidak melalaikan aku dgn rezeki yg diberiNya...
Sekali aku ucapkan jutaan terima kaseh pd semua peserta dan kelab2 kereta yg dtg support event aku smlm..

Car clubs yg hadir ..
PWC Perak
Waja Performance Club Perak
Viva Owners Club Perak
Prosboc Perak
X Tuned Perak
Proton Persona Owners Club, PPOC Perak
VIVAC

















Clik here to view more pics..album 1 & album 2


14 comments:

Hans said...

bro kerja sebagai apa bro?
ada kerja kosong tak?
hehehe

khairul hassan said...

Hans...sy director di GM Event Management ( part time jer ) ..buat masa la x dak kerja kosong bro..

full time sy kerja kilang jer...

Kasih Salina said...

maik aiiiii..meriahnya kete2 tu..gambar malam lagi nampak meriah yer..kagum jugak tgk ada org yg hobinya camni..

abah khalisha said...

gempak betul!..byk kete yg menarik!

Abhamz SSU said...

assalam, sambutan yang amat baik nampaknya....semoga terus sukses tahun depan.

AYuNG said...

meriah gila! =)

LydSunshine said...

Happening nya event kali ni bro. Saya tgk event yang abg anjurkan makin lama makin mantap. Bangga saya.

nik ros said...

wahhh..meriahnyer
mesti best kan

MaYa MustWany said...

smart kete atas warna merah tuh..

ummiross said...

Alhamdulillah, moga terus murah rezeki..

Koding said...

Pemandangan di waktu malam lebih menarik dgn pelbagai warna lampu...

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

memang happening,,kete pon power2 =)

tirahzairi said...

tirah suka kete mr.bean tue

Angel Beats aka Mira Classic said...

ruginyer xdpt join.... ade kt kmpung time ni... thn ni insya allah blh join lgi...