Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, December 16, 2012

Audioshow sempena Himpunan Kebangkitan Rakyat

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian...

Aku bukan nak cerita bab politik harini...sebenaqnya ada kawan2 aku dlm AMK P.Pinnag mintak tolong aku bawak kereta2 audio utk show off sempena karnival Pakatan Rakyat di Padang Jawi semalam. Oleh kerana last minute call..x ramai yg boleh datang...so semalam cuma boleh dpt dlm 10 biji kte ajer..kira ook ler tew kan ....
















18 comments:

Niza Romli said...

ada saja show eh...masyukkk.

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

hehe oklah tu 10. ramai gak ape =) volkswagen tetap dhati,,cantik =)

Abhamz said...

assalam, politik-politik jugak tapi yg penting kita tetap profesional dgn tugas kita.

LydSunshine said...

Tak dapat sambutan sempena perhimpunan pembangkang ke? Tak happening la autoshow kali ni. Hehe.

krole said...

huhuhu best bro...10 tu sikit bg bro..pergh!!! bg krole da cukup byk tu..serius bro..nak mnta tunjuk ajar camne nak jd organizer autoshow cam bro ni? ples

abah khalisha said...

10 tak ramai tp ok lah meriah juga tu bro

khairul hassan said...

Abhamz..sy sokong !

ahsfantasy24 said...

tuuudiaaaa..
penuh alat audio system :D

Pokok Manggis Depan Rumah said...

hebat-hebat..

My Life's Journey said...

makin mantap bang khairul ni .. kalau dah berumur sikit ni ..umi cadangan agar abang jadi yb ataupun pemimpin ..abang ni ada tokoh nak memimpin (^_^)

nik ros said...

tak kisah la sal politik ker. yg penting kita pi buat keje kita kan.

hak kk la nak sokong mana2 pun..hehe

Kazman / Sue said...

jangan jadi politik extream... kita tetap rakyat malaysia... Autoshow juga dapat menyatukan kita semua.... hidup bersatu di satu bumi dipijak... undi pilihan memasing.... memang terbaeekk brooo...

diana said...

speaker pun berbulu..ni kalau pasang ni boleh berbulu telinga..hahah

khairul hassan said...

Umi..masin mulut Umi nanti abg jd YB nanti haha

khairul hassan said...

kazman...betoi kata hg..kita perlu professional..bab politik letak sebelah...janji masyukkkk hehe

Kasih Salina said...

meriah jga tu walaupun 10 biji je yg ada..

man said...

Terbaiklah bro..kita nak plh siapa itu hak kita..keje kena btl..hehehe

Niswatus Solikah Samik said...

woahh... comel nya volkswagen tu...
betol2, politik letak tepi.. yg penting income masuk.. undian tu rahsia.. hehe