Amacam blog aku....OK tak ?

Wednesday, December 26, 2012

Apa macam baju bos...ok tak?

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat ralan2 sekelian..

Tahun 2012 bakal melabuhkan tirainya tak lama lagi ..byk perancangan yg sedang dan akan aku lakukan dlm memperkasakan company GM Event Management aku ni dlm mengharungi cabaran 2013 nanti . Perkara pertama yg aku buat adalah menyediakan baju korporat utk semua staff aku ...baru la ada style sikit kan .
So sempat lah kami melaram masa di Autoshow kat Ipoh Sabtu ni nanti ....

Director tu !...hampa jgn main2 tau ...


19 comments:

fifie said...

Oh KH kerja anjurkan auto show ke? Atau nie as part time.

Knor said...

bagus berwawasan..

Apiey said...

Best bro, mau order buleh?

❤Kamsiah❤ said...

wow...ada alamat blog ni...tu yg best tu...

ummiross said...

Waa stylo lah!

Ym.Bundle said...

ok bos..smart tu..nak satu boleh..haha

LydSunshine said...

Cool! Cantik.

shark said...

perrrrghhhhh dahsyat ni bang..:)
terbaeeekk punya bos ni..!!
semoga terusss sukses!

AYuNG said...

Cun tuan director! =)

My Life's Journey said...

cantik2 .. design die pun boleh tahan bang (^_^). Melaram la bang time event nanti hihi

Jna marcello said...

WAHHH UNTUNG TSAFF DAPAT BAJU BARUU HAHAHA

krole said...

pergh! terbek bro...mantap...nak satu le? hihihi

shaiful zaidi said...

Lawa baju korporat Mr. Director...

diana said...

nak satu...
heheheh

abah khalisha said...

Kemas! Terbaik bro

syiela said...

ok sangat ok... nk satu camni gak :)

TechKini.com said...

Smart! Try pakai, amik gambar posing skit :)

-> ❤ TechKini.com

Hans said...

nak satuuuuuuuuuuuuuu!!!

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

hai tuan director =) cantiklah baju,,smart