Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, November 5, 2012

Yang ni bukan kepala "Dongga"

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Jangan panik kengkawan..kepala "dongga" ni x gigit org . Sebenaqnya ini adalah kereta custom design milik team DreamAudio yg terletak di Jalan Baru Prai . Dah byk kali aku tengok kereta ni park kat depan kedai audio mereka..cuma semalam tergerak hati utk singgah dan ushar kereta ni secara dekat . Selain nk belek kereta ni..tujuan utama aku p sebab nk jumpak tauke kedai tu dan promote event aku di Autocity Ahad nanti .
Apa pon mmg hebat betul sound system Iswara ni ..siap interior dr custom fiber design lagi . Harap2 jentera ganaz ni dpt mai event aku Ahad nanti dan bersaing dgn beasts yg lain :)












15 comments:

ummiross said...

Opocot!!, terkejut tengok kepala 'dongga'

Ym.Bundle said...

hahaha..dongga tu sama maksud dengan jendui ke bro?..ganas2..haha

Knor said...

eemmm..menakutkan aje..

krole said...

fulamaks bro mantap...begegar satu kampong!!!hahaha~

syiela said...

sangat terkejut ternampak 'kepala dongga' tu :)

fadzli Amir said...

Salam Bro....balik bertapa ni...hehehe..memang terbaik...berapa kos???

Kazman / Sue said...

memang ganas... rambang mata tgk screen tv yg mana satu.... haaa3x

khairul said...

YM...aku pon x pasti sama ngan jendui ke tak ...hentam saja lah haha

khairul said...

Fadzli..habis puloh2 ribu dh nie

Ckin Kembaq said...

dahsyat tengok dia make up..hehe

khaifaiz said...

mak aoiii kereta

❤Kamsiah❤ said...

kalau jalan malam2....mau seram sejuk terpandang 'wajah' tu

Koding said...

Seram jugak kalau malam-malam dgn kepala Dongga ni...

caliph shuriken said...

dh lama x dengaq org sebut kapla dongga, haahaa...

Abhamz SSU said...

assalam, satu kete audio...hebat!