Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, November 18, 2012

Selesai sudah show off harini...

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Alhamdulillah event harini succes sekali ...terima kaseh pada semua peserta dan crew Myvi X Penang kerana memberi sokongan serta kerjasama penuh dlm menjayakan event pd harini . Apa pon YB Ariff Shah..Datuk jgn lupa saya no ..hehe





















Datuk tengah sembang nk bg projek kt aku tuh ...



20 comments:

fadzli Amir said...

Myvi kalu di make-up memang best kan...

Jos Revalution said...

bila lah dpt beli keta mcm ni.. :(

krole said...

wuah tahniah bro~krole paling suka myvi putih tu pergh!!! kalo dpt..komfirm tdo smalam dlm keta tu hihii~

Cik.blogger said...

perhhh...byk tul kereta ^^

Terbang Bersamaku said...

besarnyar speaker dlm kereta...
nie kalau sekali bukak radio mesti gegar nie....ehehehe..:)

ummiross said...

Tahniah khairul. Waa nak dapat projek lagi, rezeki lagi tu.

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

paling smart warna oren =)

abah khalisha said...

memang gempak betul ni!

shark said...

datuk kata.. "baguih no hg punya projek..mai cni saya nak bg banyak2 projek kat hg..kita org melayu nak buat projek biaq bersungghuh sungguh..baru org melayu maju.. blaaa blaa..."

hehe..
mcm kira dengaq ceramah la sat :p
hahhah..:P

Dkna Abza said...

datuk nak bagi pojek besar tu abang :p

syiela said...

wow.. kalau pakat2 pasang sure bergegar tempat tu

LydSunshine said...

YB Arif kata, "ooo..tak lupa..tak lupa..."

shaiful zaidi said...

tahniah. ..

Kak Mahh said...

Memang berhabis sungguh untuk kereta ni...

My Life's Journey said...

seronoknya kalau ada sebuah kereta mcm ni hihi ..

wahhh makin hebat abang khairul sekarang ni ..harap program abang khairul semakin banyak ..amin2 ..rezeki (^_^)

nanie said...

semakin glamer dia no....hebat!!! tapi tu la sekali pun x pernah dan p autoshow abg khairul...huhuhu...

Kasih Salina said...

meriah sungguh autoshow ni yer..

Che Rosliza Che mat said...

cantik2 kereta...

Hunny Kitty said...

memang gempaq!

Abhamz SSU said...

assalam, melimpah sampai tak cukup tempat...mmg gempaq, lps ade le Datuk nak bg projek lbh besaq...rezeki jgn ditolak.