Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, November 4, 2012

Sekitar pelancaran Quick Respond Drift Motorsport Club

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Petang smlm aku berkesempatan pergi menyaksikan pelancaran club permotoran terbaru iaitu Quick Respond Drift Motorsport Club di Politeknik Seberang Perai . Club ini ditubuhkan untuk mengumpulkan kesemua pemandu serta peminat drift tempatan terutama nya di utara tanahair  . Pelancaran tersebut telah berjaya disempurnakan oleh ADUN Seberang Jaya ..YB Ariff Shah. Acara tersebut sedikit tergugat dek kerna hujan turun dgn lebatnya pd waktu petang..apa pon aku ucapkan tahniah pd QRD ..harap2 kita boleh bekerjasama pd masa hadapan ...

Aku bersama dgn org kuat permotoran utara...

YB nak potong riben dah tu ...






Ini keta display..bukan utk drift wei !!











13 comments:

shaiful zaidi said...

tahniah...bagus bila ada club mcm ni.

krole said...

fulamaks bro khairul...mantap entry ni...kalo le lain kali upload vdio skali ye...hihihi request ni...nak tngok jgk drift2 ni~

khairul said...

noted Krole

Edy Fee said...

perghh gempak! ..sia ade kete mahal lg

Kazman / Sue said...

kalau layan drift mesti banyak keter old school sebab power belakang... masa ni la nak tgk keter old school ni yg lawa2x...

abah khalisha said...

blk je penang confirm akan lalu kat autocity tu..hehehe..yelah mana ada jalan lain dah nk ke butterworth kan..hehehe

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Wah.. Smart kereta-kereta ni.

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Wah.. Smart kereta-kereta ni.

syiela said...

kalau upload boleh juga tunjuk ke anak2 dorang sangat suka dgn drift2 ni :)

diana said...

takut nak tengok drift ni dekat2...hahaha

Kasih Salina said...

tu dia..syoknya..

Abhamz SSU said...

assalam, drift smpi terangkat..

Anonymous said...

[p]There may be no hurt to our ears, once you use an incredibly extended time, therefore it can be [url=http://www.cheapbests4monster.co.uk]Beats By Dre[/url] our own most trustworthy items . Otherwise, if you need crushed ice, place some cubes in a zipper bag and bang the heck out of [url=http://www.cheapbests4monster.co.uk]beats by dre[/url] them with a muddler or a rolling pin . If you are thinking [url=http://www.cheapbests4monster.co.uk]Cheap Beats By Dr Dre[/url] about classical music or even heavy metal, you will get top quality music and you will satisfied with the tone high quality . Dre and Monster Company have teamed to commemorate his new album and create this limited [url=http://www.cheapbests4monster.co.uk]beats dre[/url] Beats Detox headphones . During the following tested [url=http://www.beatsbydremonsters.co.uk]cheap beats[/url] the immensely introduce the main points in this particular product . Life to [url=http://www.beatsbydremonsters.co.uk]cheap custom beats[/url] all of the people is only as soon as . Beats By [url=http://www.cheapbests4monster.co.uk]beats by dre custom[/url] Dr . dr dre beats features [url=http://www.beatsbydremonsters.co.uk]custom beats[/url] highly innovative materials and construction to deliver a new level of audio reliability and clarity.[/p]