Amacam blog aku....OK tak ?

Thursday, November 15, 2012

Salam MaaL Hijrah dan mohon maaf dari ku

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Rasanya tak terlambat lagi utk aku mengucapkan salam Maal Hijrah buat kengkawan semua..aku mintak maaf sebab buat masa la ni tak berkesempatan nak ziarah blog anda semua . Terima kaseh pd yg sudi singgah dan komen , InsyaAllah aku akan membalasnya .

Sejak balik dr KL kelmarin dulu..aku betoi2 sibuk sebab byk event yg perlu aku tumpukan ...Ahad ni aku diberi tanggungjawab untuk menyediakan 25 buah kereta2 modified di Sek. Men. Permatang Rawa Bukit Mertajam sempena Carnival Youth Sports Challenge .

Lepas habis event ni aku kena tumpukan pada satu lagi pertandingan autoshow di Balik Pulau ( P.Pinang ) yg bakal berlangsung di Sek. Men Pondok Upeh pd Nov 25 bersempena dgn Karnival sukan permotoran negeri Pulau Pinang . Antara acara2 yg bakal berlangsung adalah pertunjukkan stunt dr Team RKM , Pocker Bike Challenge dan himpunan motor Suuperbike.

Harap2 kedua2 event aku ni akan berjalan lancar ..

Trophy akan diberikan pd 25 peserta yg menyertai show off ahad ini

14 comments:

ummiross said...

Salam maal hijrah khairul n family..
Moga event berjalan lancar.

Zie said...

event lagi.... emmm... masyukkk

shaiful zaidi said...

salam Maal Hijrah Khairul.

Arpiiz said...

Salam maal hijrah jugak bro, dah lama tak singgah blog ni..hhehe

Niza Romli said...

Salam maal hijrah.

❤Kamsiah❤ said...

bersama kita berubah menjadi insan yg lbh baik dari hari2 sebelumnya...

khaifaiz said...

Busy benor ye.. Xpe2 nanti belanja mkn...

Dkna Abza said...

salam maal hijrah abg.. macam sama tinggi ngn dkna je :P

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

salam maal hijrah, moga amalan kita pada tahun ini lebih baik dari tahun2 yang sebelunya, insyaALLAH (^___^)

krole said...

bestnye bro...pas satu autoshow..ade g...bestnye~jeles tahap gaban da ni~

afzalsukasuki said...

salam maal hijrah juga bro, kita buka buku dan lembaran baru yang.yang manis dibawa bersama, yang pahit usah dikenang ea :)

wahida said...

salam maal hijrah bro...

Abhamz SSU said...

assalam, tak pe...kami ttp support hang....sentiasa sukses.

Anonymous said...

[p]The diamond crusted earbuds feature all of the technology that makes the Beats headphones the best Monster Beats Studio and utilizes the same silicone [url=http://www.cheapbests4monster.co.uk]Cheap Beats By Dr Dre[/url] tips for noise blocking effect . Libratone [url=http://www.cheapbests4monster.co.uk]beats dre[/url] Beat has two input methods: a 3 . With 3G connectivity and a built in digital camera, the handset utilizes the useful video calling feature, Three, T-mobile,beats studio, As for the first three iPhones, [url=http://www.beatsbydremonsters.co.uk]cheap custom beats[/url] the iPhone 4 features a 3 . beats by [url=http://www.beatsbydremonsters.co.uk]custom beats[/url] dre headphones also have a very nice metal hinge assembly on the headphones for added durability . Reznor隆炉s presence is an important one, since he underlines [url=http://www.beatsbydremonsters.co.uk]customize beats by dre[/url] one of the core focuses of the new service . Pop and other [url=http://www.beatsbydremonsters.co.uk]custom beats by dre[/url] melodic genres, from folk to progressive house, all sound great . The clarity provided by Dr Beat mind phones is highly unbelievable and justifies the pains of the composer through generating these the individuals had heard the music in a minute sounds produced in it . Those people bests by [url=http://www.beatsbydremonsters.co.uk]cheap beats[/url] simply dre earbuds on sale gives you approximately advantage around the selling price.[/p]