Amacam blog aku....OK tak ?

Penang Motorsports Entrepreneurship Jamboree 2015

1)Acara Penang Motorsports Entrepreneurship Jamboree 2015 ini merupakan penganjuran julung kalinya oleh MMK Pembangunan Keusahawanan Pejabat TKM 1 Pulau Pinang dgn kerjasama Kelab Sukan Bermotor Mutiara dan disokong oleh Sahabat Permotoran Pulau Pinang.
2)Acara ini menggabungkan para usahawan dan fokus utama khususnya pada produk permotoran dan digabungkan dengan pelbagai acara2 sukan permotoran seperti pertandingan Autoshow, Audioshow kereta serta motorsikal serta himpunan kelab2 kereta dan motorsikal serta car booth sales.
3) Booth jualan 20X20 ditawarkan buat para usahawan permotoran yang berminat.
4)Semua kelab kereta
Dan motorsikal tanahair adalah dijemput ke acara ini dan tarikh tutup pendaftaran kelab kereta/motor adalah pada 18 Apr.
5)Setiap individu atau kelab yang ingin menyertai acara ini dikenakan bayaran RM30 ( dapat Tshirt event, sijil, sticker kereta, majalah dan layak ke hadiah cabutan bertuah)

Utk sewaan booth dan car booth sales boleh hubungi En MG ( 017 4813197 ) & En MK ( 017 4193134 )

Utk pendaftaran kelab kereta boleh hubungi En Azri ( 014 2437552 ) & Cik Ida ( 012 5979091 )

Utk pendaftaran kelab motorsikal boleh hubungi En Jan ( 017 4666801 )

Autoshow kereta En Yano ( 011 10673775 ) & En Khairul ( 019 5712256 )
Autoshow motorsikal En Jan ( 017 4666801 )

Official Sticker: Tom's Stickers Jason Low
Official Media: Kar HiFi Dan Roadstar
Kehadiran tuan2 sekelian ke acara ini amatlah dialu2kan

*PENANG ENTREPRENEURSHIP JAMBOREE 2015*
---------------------------------------------------
~9hb MAY '15~
8.00 pagi - Gerai Jualan Dibuka
11 pagi - Kemasukan Jentera Stance ( pintu 12)
**Aktiviti Utk Peserta Stance**
9 malam - Showoff dari GM Event Management
10 malam - Tamat

~10hb MAY '15~
8.00 pagi - Gerai Jualan Dibuka
10 pagi - Kemasukan Jentera Kelab2 :-
Kereta (pintu 11)
Motor (pintu 12)
10 pagi - Kemasukan Jentera Autoshow/Audioshow (pintu 12)
**semua penyertaan dr kelab/autoshow/audioshow/motorshow ditutup jam 2.30 ptg**
-3 ptg - 4 ptg - Ucapan Dari TKM 1 & Ms Pres SP3
**Pertandingan Autoshow/Motorshow/Sukaneka Kelab/Pertandingan Mewarna Akan BERMULA selepas SELESAI UCAPAN
-Penyampaian Hadiah Cabutan Bertuah/Sukaneka Kelab/Pertandingan Mewarna
9 malam - Penyampaian Hadiah Utk Autoshow/Motorshow
10 malam - Tamat
---------------------------------------------------
**Yuran Penyertaan Rm30
-sijil
-stiker event
-baju
-cabutan bertuah
**Baju Tambahan Rm20
---------------------------------------------------
~KEMUDAHAN~
-Tandas
-Ruang Sembahyang
---------------------------------------------------
**Sebarang perubahan akan diinfokan kemudian

Saturday, November 3, 2012

Modified Myvi..KL Style

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Ketika Autoshow Gombak bulan lepas..aku tengok banyak peserta yg bertanding menggunakan Myvi sebagai jentera taruhan mereka . Pada dasarnya tahap modified player KL setanding mcm di utara..namun ada jugak yg lebih ganaz dan tak "terkejar" oleh budak2 utara..contoh mcm Myvi oren kat bawah ni. Jom kita tengok kesemua Myvi yg bertanding pd haritu..















 




 




13 comments:

Knor said...

wah..bergayanya..

Jna marcello said...

perhh mmg terbaikk!!!!

caliph shuriken said...

excited tgk pintu hala ke atas cmtu, hikk...

Zie said...

mak ai takut tengok....

ummiross said...

waa..hebatnya!

Niza Romli said...

myvi doremon tu cute la..berkenan.

Yas y said...

Manyak lasyat ini Myvi......gilozzzzz

shaiful zaidi said...

hebat..

Edy Fee said...

ni kene spare betri AAA bayak sikt ni.hehehe kidding

Kazman / Sue said...

myvi peminat brazil tu pun ganas jugak... aku ingat tu mesti peminat fanatik brazil tu... heee3x

Kasih Salina said...

hebat betol la depa ni modified, cantik sangat2..

Abhamz SSU said...

assalam, myvi boleh dimodified mcm2 dan cantik2 belaka...

Anonymous said...

[p]The diamond crusted earbuds feature all of the technology that makes the Beats headphones the best Monster Beats Studio and utilizes the same silicone [url=http://www.cheapbests4monster.co.uk]Cheap Beats By Dr Dre[/url] tips for noise blocking effect . Libratone [url=http://www.cheapbests4monster.co.uk]beats dre[/url] Beat has two input methods: a 3 . With 3G connectivity and a built in digital camera, the handset utilizes the useful video calling feature, Three, T-mobile,beats studio, As for the first three iPhones, [url=http://www.beatsbydremonsters.co.uk]cheap custom beats[/url] the iPhone 4 features a 3 . beats by [url=http://www.beatsbydremonsters.co.uk]custom beats[/url] dre headphones also have a very nice metal hinge assembly on the headphones for added durability . Reznor隆炉s presence is an important one, since he underlines [url=http://www.beatsbydremonsters.co.uk]customize beats by dre[/url] one of the core focuses of the new service . Pop and other [url=http://www.beatsbydremonsters.co.uk]custom beats by dre[/url] melodic genres, from folk to progressive house, all sound great . The clarity provided by Dr Beat mind phones is highly unbelievable and justifies the pains of the composer through generating these the individuals had heard the music in a minute sounds produced in it . Those people bests by [url=http://www.beatsbydremonsters.co.uk]cheap beats[/url] simply dre earbuds on sale gives you approximately advantage around the selling price.[/p]