Amacam blog aku....OK tak ?

Tuesday, November 13, 2012

Gempaq Bangat Mega Autosalon Nov 11

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Syukur pada Allah event aku semalam berakhir dgn jayanya .. show aku semalam merupakan rekod pencapaian aku yg terbaek setakat ini..dgn kehadiran jumlah peserta yg teramai ( antara semua event2 aku ) iaitu sebanyak 75 buah kereta dan dicampur dgn kehadiran kelab2 kereta yg dtg support ..show semalam mmg GEMPAQ BANGAT lah !

Tahniah pd semua pemenang dan terima kaseh tak terhingga pd semua peserta , sponsors serta kelab2 kereta yg sudi support event kami semalam ...


sempat bergambar dgn geng2 PWC

Tulang belakang di sebalik GM Event Management....isteri aku sendiri ..



















5 comments:

krole said...

pergh!!! vios tu yg bat geram sgt ni~

Knor said...

memang gempak selalukan..

Abhamz SSU said...

assalam, sekali tgk dah tau...mmg gempaq, tahniah!

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

ni rasanya first time tgk gambaq wife abg khairul.. witu ada gambaq anak ja asanya (^___^)

Zie said...

cantik isterinya... uhuk... tak dapat pi coz balik kg.. huhu..