Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, October 21, 2012

Show Off sempena opening ceremony McD Lake Garden Taiping Oct 21 2012

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Awal pagi tadi aku ke Taiping bawak sebahagian show cars dr Penang untuk support event ni . Kesemua kereta berjumlah 12 buah telah berkumpul di SSL Traders Hotel sebelum bergerak menuju ke McD tersebut melalui sekitar bandar Taiping sambil diiringi trafik polis . Upacara perasmian telah dilakukan oleh YB Dato' Mohammad Zahir , ADUN Kemunting sambil di iringi oleh pancaragam dari Platun Serunai, 9 Renjer .

Selain show off modified cars , pertandingan melukis , pakaian beragam serta pertunjukkan ular turut diadakan. Selain itu , event harini juga mendapat sokongan dr pihak Bomba dan AADK .Terletak dikawasan yg sangat strategik , McD cawangan Taman Tasek Taiping ni merupakan milik En. Nidzam Norwani ...bukan sikit tau kos yg dia keluarkan ...berjuta-juta beb ! Lebih kurang jam 2pm..selesai sudah acara .naseb baik x hujan ...apa pon thanks pd Shahruddin sebab bgi aku freE McD coupon...:)



















Ditengah2 pakai baju hitam tu la ..toke McD...yg paling hensem berdiri tiga dr kanan tu aku la...




9 comments:

::FAIZ:: said...

nice dmax

faizah husna said...

besnye tgok gmba2 tuh...siyes smart2 n comel2 kreta tuh.. :)

shaiful zaidi said...

Taiping ni tempat saya belajar...nun di kaki Bkt Larut berdepan dgn Zoo..

My Life's Journey said...

meriahnya program abang ni .. tak pernah tak gempak ..ciap ade pancaragam askar n perasmian orang besar lagi tu .. umi turut berasa bangga dengan pencapaian bang khairul ..chayok2!!!

wahida said...

saya suka taiping...taiping ada byk tempat best2...hehe...

Khairul Zamri said...

best laa lu bro.. merantau je hehe

Abhamz SSU said...

assalam, mmg hebat event tu...

Hunny Kitty said...

sayang tak dapat p ...ada hal family lak

syiela said...

keta hello kitty tu tak menahan tu...