Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, October 28, 2012

Majlis perkahwinan adik saya...Part 2

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Alhamdulillah majlis perkahwinan sebelah pihak lelaki selesai pada harini..walaupon hujan turun lebat sebentar pada tengahari..ianya tidak menjejaskan langsung perjalanan majlis kami harini . Jemputan yg hadir telah mencapai sasaran yg kami set kan dan lauk pauk pon tidak lah berlebihan sangat . Nak tau menu apa yg special harini selain nasi minyak ?...aku bawak kan char koe teow !!! Limited untuk 400 org saja tau..untung la sapa yg dapat makan tadi ..Aku ucapkan ribuan terima kaseh pd rakan2 yg sudi hadir pd majlis kami ini...

Ramai yg beratur utk dapatkan char kow teow ni...

sempat lagi adik aku buat show off scooter dia ...

Antara geng2 kereta yg sudi hadir ..thanks guys !






Org kuat dibelakang tabir...isteriku ...




16 comments:

CekbOlat-bOlat said...

cntik la pink .

ade jugak selit show off tuh .

pestime ni abg kasi gmbar isteri . :)

Niza Romli said...

bestnya ada char kue teaw. bila kendurinya ni? meriahhh

tirahzairi said...

meriah tgk wrna khemah...hehe

Abhamz SSU said...

assalam, memang peminat pink yang tegar....apapun selamat hendaknya

Hunny Kitty said...

pink!!! suke!

Hunny Kitty said...

pink!!! suke!

KorN said...

adik anda lelaki ke pempuan?

Knor said...

suka pink...org belakang tabir tu cun gila..

Zie said...

cantik dua sejoli ni..

syiela said...

orang kuat jangan di lupa :)

sama cantik sama padan pengantin :)

Niswatus Solikah Samik said...

tahniah adik abg khairul.. :)

Kancil 8349 said...

cantik...selamat pengantin baru untuk adik bro....

Alams Legacy said...

sama molek....tahniah buat adik hang bro

Norgadis Labuan said...

Selamat pengantin baru, moga kekal selama-lamanya...

Koding said...

Tentu cun kalau pengantin diiring dgn kereta-kereta yang hebat-hebat...

shark said...

tudiaaa char kteow tu mmg power kot ;p