Amacam blog aku....OK tak ?

Friday, October 5, 2012

Lagi lama.. lagi lawa Volks Combi ni ...

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Sibuk sikit sejak dua menjak ni..blog pon nyaris2 x update..OK lah tanpa membuang masa..kali ni jom ushar Volks. Combi ni pulak yg sempat aku ambik masa Autoshow Baling Kedah Sept 9 yg lalu . Sapa sangka kan ..jentera yg dilahirkan pd 1950 ini masih lagi gah ..malah bertambah "hensem" hasil sentuhan bro kita nie...siap ada audio system yg hebat lagi !

Kereta jer "berumor"..owner mantop lagi ...










10 comments:

Cik.blogger said...

wah, memang hensem larh...hehe..payah nak jumpo tu..^^

ummiross said...

Cantiknya kaler seat dia..

Kazman / Sue said...

Pergghhh.... Memang rare la keter ni.... Tahap otai je boleh jaga ni.... Tgk plat ker ni baru betul keter banjir... Heeee3x.... Tahniah pada owner ni..... Susah nak jumpa keter ni kat jalan mahupun dalam pertandingan autoshow....

abhamz hamaz said...

assalam, mmg hebat dan mewah...nak jual ke?

❤Kamsiah❤ said...

kusyen dia tu,kaler vanilla coklat...comel pulak...

~Beb~ said...

Haha comel gile VW ni.. Dlu mse remaja2 dlu teringin nak beli ni. Sebab sempoi!

Kasih Salina said...

tu dia cantiknya luar & dalam..mesti syok giler kalo dapat naik nih..

khairul said...

Abhamz..rasa2 dia x mau juai ni ..

caliph shuriken said...

wktu kecik2 dulu family sy pnah ada VW beetle kaler kuning ^^

Edy Fee said...

tetap menawan VW