Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, October 29, 2012

Helang Waja...

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian...

Penat kenduri pon x habih lagi nih...apa pon tenkiu pd semua kengkawan yg sudi mendoakan kebahagian perkahwinan adik lelaki saya .OK kita lupakan bab kenduri nih...kita sambung pasal kereta lak ...masa Autoshow Gombak bulan lepas..aku amat teruja tengok kereta macha ni ..hebat betul modified nya .
Dah hilang langsung identiti sebenar Waja ni. Hampir keseluruhan luaran dan dalaman kereta beliau ini telah di airbrushed kan dgn konsep eagle ! sampai rear seat pon hg balun dgn cat bro..ni mesti kes tiru kereta aku dulu kan hehe..


Bro Rizz..jgn mara no..aku cilok skit pics kereta ni dr album hang :)




















20 comments:

Abhamz SSU said...

assalam, terpegun tgk kete ni...

tirahzairi said...

takut tgk color...bleh berlakon cte gangster nie...hihi

ps: tirah sehat...busy cket sebab nak kena siapkan final year projek...hihi...

ahsfantasy24 said...

cat seat??
hehe betul2 helang favor (:

❤Kamsiah❤ said...

ganaihnya...:)

Kancil 8349 said...

macam ala amerika nie...simbol kemegahan USA

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Hebat la helang ni.. :-)

syiela said...

berkenannya.. sayang kalau kotor..

krole said...

wuahhh mantop r bro...best2..

Niswatus Solikah Samik said...

takot nak duduk! terasa macam helang tu nak patuk2! hehe..

shaiful zaidi said...

sterengnya sgt unik...

diana said...

takut nak naik..takut dia pi berdesup..
hahah

man said...

klu lumba kat jalan kg xblh ini..hehe

LydSunshine said...

Perghhh.... dasatnya bro. Tapi tak penah nampak plak keta ni on the road. Mmg gile la dia punya modified. Dia macha ke?

Alams Legacy said...

biru laut lagi

My Life's Journey said...

terpegun umi tengok ..tempat duduk lambang helang ..waaaa.. memang mantap bang!!

Koding said...

Baik-baik sandar tu...
Bimbang nanti kena cakar...

dwaty said...

seyes lawa bang...

Kasih Salina said...

tu dia burung lang, boleh terbang ka bawa kete waja nih..hihi..

khairul said...

Lyd..ni keta macha Klang hehe

Zie said...

duk belakang ni mesti terasa macam berterbangngan bersama helang hehehe