Amacam blog aku....OK tak ?

Tuesday, October 23, 2012

Gempaq Bangat kembali lagi ...

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Lepas balik dr show off McD Taiping , malam tu pulak aku ke Autocity untuk mula promote event autoshow kat sini pada Nov 11th nanti . Kalau hampa nk tau..ini kali ketiga aku buat event kat Juru Autocity ni...first time Dec 2011...second time Feb 2012 yang lalu. Event kali ni aku aku namakan Gempaq Bangat Mega Autosalon 2012...haa..sempoi tak tajuk ? Ala2 Indon kan...:)

Semalam aku p gantung banner kat tempat2 strategic kat dlm area Autocity.....kalau hampa p ..sure nampak punya ...





Ni pulak form untuk apply permit polis...esok baru nk submit kat IPD Bandar Perda..




15 comments:

shaiful zaidi said...

Moga betui2 gempak bro.

khairul said...

mudah2an ....:)

diana said...

ada model comel lagi..hahah

LydSunshine said...

Nampak gaya mmg gempaq kalo tajuk pun dah gempaq.

syiela said...

doakan moga even ni betul2 gempaq nanti

Kancil 8349 said...

moga2 an gempak betul show bro nie

ummiross said...

makin gempaq lah khairul, best!

caliph shuriken said...

smoga event ni gempaq nanti, hikk...

Koding said...

Gempaq Bangat...
Moga2 begitulah sambutannya nanti...

Hunny Kitty said...

khelesssss...moga berjaya!

shark said...

saya balik kg mlm ni bang,nk mai raya umah bole?
kuikuikui ;p

dwaty said...

gempak banggeetttttt ni...

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Ramai yang nak datang ni..

CekbOlat-bOlat said...

mmg sentiasa gempak pun . kan

Abhamz said...

assalam, gempaq jangan tak gempaq...