Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, October 7, 2012

Autoshow Uptown Sri Gombak Oct 14

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Daripada 4 meeeting yg aku attend masa pegi KL minggu lepas cuma 2 saja yg betul2 berjaya dan mencapai matlamat aku . Pertama ...aku dapat sponsor dr syarikat minyak iaitu Hyrax Oil Sdn Bhd dan berjaya mendapat projek utk buat autoshow di Gombak Ahad ni . Manakala show di UKM dan Pandamaran dibatalkan sbb penganjur x dak duit !

Macam mana pon aku tttp gembira sbb telah diberi kepercayaan oleh pihak penganjur utk aku menganjurkan pertandingan autoshow kat Gombak nanti . Ketaq gak ni ..sebab ini lah pertama kalinya aku organize show di KL..x tau mcm mana style "players" autoshow kat sana . Camna pon aku akan buat yg terbaek..mana la tau kan ..pasni dpt bigger project lagi ..hehe.

Buat kengkawan yg ada kt KL ..jom ler..pertandingan ini akan diadakan di Taman Sri Gombak ( Depan CIMB ) bermula dr 12pm sampai 9pm . Selain autoshow , kami juga akan mengadakan pertandingan Battle of the Band , persembahan artis , gerai2 jualan dan byk lagi .





17 comments:

Kasih Salina said...

jauhnya sampai ke Gombak..mesti lagi ramai org di sana kan..

Knor said...

dkt aje dgn rmh kakak..sebelah aje..jln kaki sampai..insya-Allah sampai kut..

Ym.Bundle said...

ok bro..kompom aku datang..dekat sangat dah ni..

khairul said...

YM..Knor..nanti sampai tegur2 ler yer :)..

Titisan Hujan said...

waaa...thniah la abg khairul.mog2 lpas ni dpt projek yg lbh besar

Pokok Manggis Depan Rumah said...

nanti ada masa boleh pegi ni.. selamat maju jaya :-)

ummiross said...

Maju setapak lagi,tahniah!

abhamz hamaz said...

assalam, tentu dpt sambutan hangat...org KL pasti turun...harap2 terbaik.

AYuNG said...

alaaaa...kat gombak ler pulak...(n_O)

Jos Revalution said...

pehh..baru online terus ke blog ni...ada autoshow.. :)

Zie said...

Wah gombak pulak dah... wehuuu best tuh...

Che Rosliza Che mat said...

jemlah gombak nanti....orang kat sana ramai....

Edy Fee said...

all the best bro

otomen_tiga said...

kongrat bang dpt job kat key ell...
InsyaAllah kalau ade kelapangan nanti sampai ler kite di sinun...

semoga hari kejadian sukses !!

mommynana said...

Allah..lama btui xmai sini..bz sgt dgn anak2 dan baby..will promote this to incik suami..mcm best nih.. ;)

mommynana said...

Allah..lama btui xmai sini. Ampun. Hehe. Bz sgt2 dgn anak dan baby. 3 org bebudak. Mmg menuntut korban masa. Blog pon brabuk. Ape poun akan promote kat suami psal ni. Sure meriah! All the best to u.. :D

Khairul Zamri said...

hohoho sori bro kureng update skrang nie... rugi lak tlepas yg nie