Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, October 13, 2012

12 hours to go ...

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan sekelian..

Banyak hari aku x update blog sebab sibuk sangat2 pasai kerja kat opis dan upcoming show aku ni . Esok bermula lah autoshow Uptown Sri Gombak yg amat penting bagi aku. Penting sebab show ini lah nak menentukan samada aku benar2 capable utk handle bigger show nanti . Kalau show aku esok berjaya..maka byk lah lagi peluang utk aku bergerak ke hadapan .
Harini aku ke Klang untuk ambil Inkind sponsor dr kilang Hyrax Oil ( salah satu main sponsor aku ) ..setelah sesat berjam2..3 lebih tadi sampai lah aku ke sana . Ranap juga lah Satria GTi adik aku ni..42 botol sumbat masuk dlm kereta ! Harap2 esok tak hujan lah...buat kengkawan yg x dak kerja nk buat esok..boleh la dtg ke Taman Sri Gombak yer...

 Bos sempat posing depan main gate Hyrax..

3 jenis minyak yg akan dimenangi oleh setiap peserta dr no 1 ke no 3

Ranap !







24 comments:

myfirdz said...

macam menarik.. suami sy cnfirm pergi autoshow esok... hihi... jumpe di sana.. apa yg menarik agaknya..

Mila Ahmad said...

harap2 lah xujan kat Gombak. skank kat KL musim hujan jerk.

Terbang Bersamaku said...

amboi busy betul...
ape2 pun smoga segala yg dirancang akan berjalan dgn lancar...=)
good luck..

Niswatus Solikah Samik said...

klang? wah tak jaoh dah tu dari rumah anis.. hehe.. gud luck bang utk show esok! mudah2an allah bagi cuaca yang baik supaya show abang semua berjalan lancar! amin!

khaifaiz said...

Ok ke pkai minyak engin tu..

caliph shuriken said...

diorg ckp area kl skrg musim ujan...

khairul said...

esok adabattle of the band dan artis

Koding said...

Semoga berjaya...

~Beb~ said...

xde lori kwn2 ke bro sampai sanggop ltak dlm gti nuh.. cian si adik nye

khairul said...

Khaifaiz...myak tu mmg mantop ....cuba try

Cik.blogger said...

perh....byk tu brg yg nk kena angkut

Kamsiah Yusoff said...

bila masa le awak ada kat rumah sendiri en khairul..?

azizah :) said...

wahh minyakk! nak satu boleh?? hehe

Abhamz SSU said...

assalam, teman doakan event itu sukses degn gempaqnya...

Knor said...

good luck..bila dah sampai kl peluang untuk pergi jauh sgt cerah..


kak nanti lalu ajelah ye..segan pulak nak pergi...

tumpuannya mesti orang lelakikan...

ummiross said...

Uishh!!, memang berat tu, ranap2, hihi..

L said...

terbaiklah bro.. =) gudluck k.. semoga berjaya show nih..

.: iEyLa :. said...

sabo jelaaa...hihi

Kancil 8349 said...

mantap bro...semoga urusan bro dipermudahkan

LydSunshine said...

Good luck abg khairul. Besar event ni. Pasni kalau berjaya, nama abg akan makin disebut2 la.

shaiful zaidi said...

lum pernah lg guna minyak tu...

Kasih Salina said...

tu dia ehhh..banyaknya minyak diangkut..

shark said...

ranap sungguh nt kot ;p

Kazman / Sue said...

memang sibuk kawan kami ni sorang masa kami datang... dapat bual pun kejap kan... tapi tetap seronok dan terus menyokong usaha kawan ni terus berjaya dalam bidang permotoran...