Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, September 8, 2012

Yano Auto Parts Opening Ceremony..

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Akku baru ja balik dr opening ceremony kedai kawan aku ni..walaupun demam..demi sahabat..aku gagahkan juga pegi memeriahkan acara dia . Tadi tak sempat aku nak jumpak dgn Tuan Hj Ghuzlan ( Ketua Polis Kulim ) kat event tu sebab aku terpaksa pergi ke klinik dulu .
Alhamdulillah event dia berjalan dgn lancar dan happening sekali ..terutama dgn kehadiran kelab2 kereta , show off audio dr kelab AUC .Aku doakan dia berjaya dan tabah menghadapi  cabaran dlm dunia bisnes . Apa pon ..ada 2 menda yg suka mai event dia harini ...nasi tomato paling sedap aku pernah rasa dan sate yg amat "mantop" sekali dr Abg Pon !

OK lah aku nk tidoq dulu..esok nk kena bangun awai ..kena p Baling ..Autoshow esok !




Bersama dgn tauke kedai..Bro Yanto...

















6 comments:

caliph shuriken said...

bro, smoga berjalan lancar event esok tu ^^

ummiross said...

Tahniah kepada sahabat Khairul, moga terus berkembang maju.

School Of Tots said...

Sebaik-baik bekalan ialah taqwa.

Che Rosliza Che mat said...

Semoga berjalan gan lancar ya..

Kasih Salina said...

bagus buat biz sendiri banding kerja dgn org..semoga dia terus berjaya..

fadzli Amir said...

Ni org kita ka..?..kat mana kedai ni..?