Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, September 3, 2012

Majlis mohon restu guru bersama para waris

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Harini aku amik half day sebab sekolah anak aku yg sulung ni buat program seperti diatas. Program ini bertujuan utk motivasi para pelajar melalui ceramah agama , sesi soal jawab bersama guru dlm menghadapi UPSR minggu depan . Ustaz Muhamad Razia..juga menyelitkan kisah2 nabi serta kisah2 yg boleh dijadikan panduan serta iktibar buat anak2 serta ibu bapa yg hadir tadi. Air mata aku hampir jatuh..segan la nak story kat hampa ..biaq lah antara kami 2 beranak jer yg tau ....

Ibu bapa bersama dgn anak2 sedang beratur utk bersalaman dgn para guru utk memohon restu dari guru kelas masing2


Buat anak ayah ..Muhamaad Aiman Firdaus..ayah doakan kejayaan buat mu..lakukan yg terbaik dlm UPSR nanti ..doa mama ayah sentiasa mengiringi mu..

13 comments:

ummiross said...

Ummi turut doakan kejayaan anak Khairul, Muhamaad Aiman Firdaus dalam UPSR nanti, moga berjaya dengan cemerlang.

khairul said...

Terima kaseh Ummi

Koding said...

Semoga anak En. Khairul beroleh kejayaan. En. Khairul jgn lupa utk memantau pembelajaran si anak ini sepanjang tempoh UPSR...

amranaiman said...

semoga ank mu berjaya bro!!

Titisan Hujan said...

teringat zman upsr dlu.peluk mak kuat2.sedih.


moga aiman dpt 5a!!

shaiful zaidi said...

Good luck. Mesti dapat 5A.

LydSunshine said...

Oo...kantoi.. Abg Khairul nangis ye. :) Tapi takpe. saya faham. Berkaitan dgn anak2 ni mesti selalu buat kita rasa terharu kan?

Makcik Lydi pun doakan Aiman mendapat yg terbaik utk exam yang akan dtg.

khaifaiz said...

insyallah moga berjaya nanti

AYuNG said...

gud luck buat aiman firdaus.. =)
semoga dapat result yg membanggakan ayah & mama...

LadyBird said...

trgt zmn sek dlu..

Fadzli Amir said...

Salam Khairul...Lama tak singgah...Selamat Hari raya...maaf zahir batin....Ahad lepas aku ada pi Auto Show PISA...kot2 la jumpak org kuat Auto Show...tak nampak, tapi aku pi ari ahad la....semua yg jaga kaunter tiket mamat2 indon je...

Che Rosliza Che mat said...

semoga Aiman Firdaus berjaya good luck!!!

caliph shuriken said...

gambatte ne aiman firdaus ^^