Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, September 30, 2012

Jalan2 cari project

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Seperti mana yg aku kasi tau semalam ..tujuan utama aku ke KL ..selain jln2 cari makan..aku juga ada agenda2 lain yang berkaitan dgn show aku . Hari Sabtu aku ada 3 meeting yg perlu hadiri dan semuanya amat penting bagi aku .  Dah tiba masanya aku buat show diluar dari Penang...dah tiba masanya company aku ( GM Event Management ) perlu penetrate states yg lain pulak ..baru lah lagi terkenal kan ..
Dalam menyahut cabaran ini..aku beranikan diri untuk organize 2 big event InsyaAllah yg akan berlangsung tak lama lagi .

Semalam aku ke UKM Bangi meeting dgn En Bisharuzi Omar ..Pegawai Sains Kanan UKM merangkap penyelaras event sempena pesta konvo UKM pd Oct 20 dan 21 nanti . InsyaAllah aku akan organize Autoshow kat sini..sekarang ni masih dlm process perbincangan.


Tapak cadangan autoshow..


Selepas habis meeting di UKM ..aku bergegas ke Klang ..untuk berjumpa dgn Mr Ganeson and Hyrax Team berbincang untuk mendapat sponsor dr pihak Hyrax Oil..Alhamdulillah mereka sudi untuk sponsor event aku nanti .


Lepas meeting dgn Team Hyrax..aku ke Kompleks Sukan Pandamaran Klang untuk meeting dgn Ms Nisha and husband...mereka yang menjalankan bisnes advertising ingin mengadakan karnival sempena sambutan Deepavali yg bermula dr Nov 5th ke Nov 12th . Mereka mintak aku untuk organize event autoshow pada Nov 10th nanti . Basically..aku ok jer...cuma tunggu relevant documents sebelum aku proceed ttg show ni .


Cadangan tapak untuk pertandingan autoshow..

Sebelum balik Penang ..11.30 am pagi tadi aku ada lagi satu meeting ..kali ni dgn pihak MPS dan AMK Gombak ...meeting untuk buat show di Dataran Uptown Sri Gombak Oct 14th ni .



Cadangan tapak pertandingan ....


Penat wei.....hampa ingat senang ka nak buat event ...


25 comments:

abhamz hamaz said...

assalam, wah, dah dapat event2 di kawasan selatan pulak...semoga sukses semuanya.

ummiross said...

Alhamdulillah, makin berkembang maju, event kat KL lagi, tahniah khairul!

AYuNG said...

UKM bangi? waaa...klu buat area sini, insyaAllah ayung mai..hehe..

caiyok!!~~ =)

shaiful zaidi said...

semoga event nanti berjaya dan terus berkembang autoshow hang ke seluruh negara.

tirahzairi said...

semoga projek berjalan lancar...aminnn

KorN said...

wah.. kalu nak ikut abg khairul pi saner boleh dak? hehe

Afiq Yassin said...

dah senang bro sekarang.. harap lebih success k

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

eeiyss dah datang menjenguk dan akan berada di blog ini buat beberapa minit (^____^) ubat rindu nak komen

Kancil 8349 said...

semoga acara bro berjalan seperti yang dirancangkan

syiela said...

amboi makin berkembang maju nampaknya bang

~Beb~ said...

caya lah bro.. semakin xtiv

LydSunshine said...

Ye..ye.. tau nak buat event susah. Sbb tu saya tak mampu nak buat. Dah makin jauh abg pegi. Maju bisnes. Yang dekat gombak tu kalo ada kelapangan bleh la saya dtg.

LadyBird said...

nak jwb pertanyaan kat atas tu.. :P

gelapnye blog.. malam ek.. :D..

Kazman / Sue said...

wah... bikin kat UKM pulak.... boleh aku turun sana nanti jumpa... makin maju dan sucses la kawan niiii... tahniahhh

Koding said...

Semoga berjaya dalam usaha-usana mencari projek...

caliph shuriken said...

smoga trus sukses, bro ^^

Mila Ahmad said...

Rajin abg dtg KL.

Kancil 8349 said...

di UiTM Shah Alam dah buat ke?

Dkna Abza said...

abg, kalo dah event kat sini gtau dkna yea..free dkna nak pergi bergambar hahaha :)

Edy Fee said...

mkin lebar sayap dh skrg..tahniah2

Jna marcello said...

alhamdulillah..AMIN

dwaty said...

alhamdulillah rezeki mai... lepas ni dah boleh gi singapore... hehehe

Yas y said...

Meeting,makan,minum...meeting makan minum....kenyang la bro...hahahaa

Knor said...

penat,tapi berbaloikan..tahniah saudara

Anonymous said...

[p]cheap beats by [url=http://www.beatsbydremonsters.co.uk]custom beats by dre[/url] dre . Beats隆炉 sound technology has already made its [url=http://www.beatsbydremonsters.co.uk]customize beats by dre[/url] way into the HP Envy Beats Editionand a number of HTC smartphones . The sound is likely to be appreciated across the board, however: it隆炉s full, clear and nicely balanced, with a rounded 篓C though not terribly detailed 篓C bass . Beats has good win by offering a very special cabinet design which, as its name suggests, is a [url=http://www.cheapbests4monster.co.uk]Beats By Dre[/url] 隆掳pill隆卤 . Monster Beats by [url=http://www.cheapbests4monster.co.uk]Cheap Beats By Dr Dre[/url] Dr . This raw quality may [url=http://www.cheapbests4monster.co.uk]beats by dre[/url] appeal, just as the punchiness may . Beats [url=http://www.cheapbests4monster.co.uk]beats by dre custom[/url] By Dr . Monster Turbine Black High-Performance In-Ear Speakers

Monster beats head phones tend to be classically developed along with stretchable head band and accessible in diverse varieties such as studio, is better than pro, more than [url=http://www.beatsbydremonsters.co.uk]cheap custom beats[/url] ear and power beats sports activities headphones . There may be no hurt to our ears, once you use an incredibly extended time, [url=http://www.beatsbydremonsters.co.uk]custom beats[/url] therefore it can be our own most trustworthy items.[/p]