Amacam blog aku....OK tak ?

Wednesday, September 5, 2012

GMEM will coming to Penang..

Asssalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Hampa tau ka apa maksud GMEM tu ? Tu la singkatan nama company aku.GM Event Management...sepatutnya aku publish entry ni sabtu lepas..tp atas sebab2 yg x dpt dielakkan aku tangguh hingga ke harini . Sabtu lepas aku ke Prangin Mall..salah satu tempat shopping "org pompuan" yg femes kat Penang ( sebelah KOMTAR jer ).
Aku kesana sbb ada meeting dgn management Prangin Mall utk mengadakan autoshow di tempat mereka sedikit masa lagi . Esok aku akan kesana lagi utk 2nd meeting..harap2 semua nya ok as planned .


Prangin Mall terletak bersebelahan dgn KOMTAR..


Jgn dok perati lama sgt gambaq ni !


Tapak autoshow nanti ..

13 comments:

Kazman / Sue said...

aku setuju hang kata prangin mall tempat shoping sebab masa aku turun penang tu bini aku boleh pusing kat sini.... Haaa3x....

KorN said...

haha.. klako aku baca komen kazman

Titisan Hujan said...

kt Malaysia ni TH lom smpai Penang je lg.uhuhuh

Fadzli Amir said...

Ni memang konfem aku pi ( kalau hari kerja la ) sebab dekat tempat kerja aku....mintak2 jadi la no...InsyaAllah..

khaifaiz said...

x pnh smpai lg tmpt ni... sikit masa lagi barangkali

Ym.Bundle said...

event kat kl bile bro?itu hari aku raya kt kedah..time balik kl singgah penang..nk call bro tapi no plak tak ingat save..

LydSunshine said...

Bila abg kata jangan do perati lama, lagi nak perati lama. Hehehe. Nasib saya pompuan. So, takde rasa apa.

dwaty said...

bilalah dapat p penang lagi... boleh singgah prangin mall... hehehe

Knor said...

amoi tu..

shaiful zaidi said...

Lama x pi Perangin Mall..

Edy Fee said...

lama tak p perangin.hehehe

shark said...

kuikuikui ;p

abhamz hamaz said...

assalam, tempat mmg gah...