Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, September 29, 2012

Double glamer !

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Aku la ni kat KL..baru sampai semalam ..ada hal skit harini...nantilah aku cerita kat hampa hampa yg aku buat kat sini on next entry .Apa pon kedatangan aku kat KL kali ni mmg berbaloi sangat dan tak sia2 . Pasai pa aku letak tajuk entry aku kali ni "Double Glamer" ? sebab bulan ni ..muka aku merata-rata dlm majalah ! haha..jgn jeles noo..

Beberapa event aku dh published dalam KARHIFI dan ICEMAG magazine bulan ni . Dalam majalah KARHIFI bulan ni ada memaparkan 3 event aku yg lalu iaitu :

Autoshow Kulim Landmark Central April 26 2012




Autoshow The Carnivall Sg Petani Aug 31 2012




Autoshow Karnival Jelajah Sihat Politeknik Seberang Perai 7 July 2012



Manakala majalah ICEMAG pulak memaparkan 2 event aku yg lepas..iaitu di

Autoshow Karnival Beruas Bersama RTM Perak May 26 2012






Autoshow Sambutan Hari Belia P.Pinang May 19 2012






12 comments:

Niza Romli said...

masuk majalah saja2..mmg glemer.

Cik.blogger said...

fuyoo

ZWAN SABRI said...

glemerla bro.. nak signnnn.. hehe

abhamz hamaz said...

assalam, kehebatan bro semakin terserlah...tahniah!

Afiq Yassin said...

wahh.. dah lama tak pergi sini. dah femes. keluaran bile tu?

❤Kamsiah❤ said...

jgn sampai dikejar awek2 dah la yea..:)

Ym.Bundle said...

ni jeles nih..haha..

tirahzairi said...

wahhh!!!! tahniah2...bestnya dpt masuk majalah...hihi

khairul said...

keluaran terbaru Afiq

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

wah... abg khairul glemer sungguh (^___^)

Kancil 8349 said...

bilalah kita nak macam bro nie...hehehe

syiela said...

dah mcm retis dah ni... jeles nih