Amacam blog aku....OK tak ?

Tuesday, September 4, 2012

Car sticker dan BIG trophy utk Baling autoshow

Assalaamualaaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian.

Ahad ni ( 9/9 ) bermula lah satu lagi event autoshow aku..kali ni kat Dewan Tun Abdul Razak , Baling Kedah . Program ni adalah sempena Karnival Jelajah Sihat bersama komuniti dengan kerjasama Kem. Kesihatan Malaysia serta sokongan Mazwan Canopy .
Event ni merupakan kali kedua yg aku buat dgn mereka , first time aku buat kat Politeknik Perai July 7 yg lalu. Segala persiapan dh ready..car sticker ni baru jer siap dr Tom's Sticker .


Kesian Adriana ..terpaksa jd model ketika demam...

Event aku dh masuk dlm H.Metro 4/9...

11 comments:

Kancil 8349 said...

tahniah lagi

:: Mrs.Eady :: said...

minat dgn event kete nih..sebab selalu ikut en.suami tu :)

My Life's Journey said...

waaaaaaaaaa masuk dlm harian metro ..cayalah bang ni ..yang paling best tu ..umi suke tgok piala ..tingginyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..mak ai first time umi tengok tau (^_^)

LydSunshine said...

Haa.. sticker ni cantik sgt.

wahida said...

tingginyaaaaaaa piala...

Che Rosliza Che mat said...

besarnya piala...

caliph shuriken said...

wahh, sticker pun grand ^^

Kazman / Sue said...

kalau dah masuk suratkhabar tu mesti ramai yg datang kan.... semoga berjaya....

beckhrooy said...

semoga event kali ini berjaya seperti event2 sebelum ini

Edy Fee said...

perghh tinggi giler trophy .hehehe nak kene bawak lori ni bawak balik

abhamz hamaz said...

assalam, hebat hang ni...