Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, September 15, 2012

Bersama Team V-Xtreme & Jason

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Dah 4 hari kot aku x update blog..ntah rasa tired sgt lepas balik dr Autoshow Baling aritu. Baru hari ni aku ada mood nak update blog yg hampir2 bersarang ni. 9 lebih tadi aku ke Bukit Mertajam utk singgah kejap tengok team V Xtreme bersiap2 nak turun KL untuk pertandingan autoshow kat Bukit Jalil esok .Aku juga sempak jumpak boss Tom's Sticker BM..Mr Jason , kesempatan ini aku guna utk bagi cenderahati kt beliau yg x sempat aku bg masa Autoshow Baling aritu . Jom kita ushar jentera2 ganazzz mereka ..


















9 comments:

Ym.Bundle said...

perghh..audi pon modified bro..

Jos Revalution said...

kene beli samsung tab bro baru kat mane2 boleh update blog..huhu

caliph shuriken said...

stylo laa keta kaler itam tu ^^

amranaiman said...

pergh keta mahal di makeup2 lg :P

abhamz hamaz said...

assalam, dasyat giler....

Che Rosliza Che mat said...

jeles tengok kereta2 yg ada dlm gambar dahsyat giler...ingat waktu bujang dulu selalu tengok..

Kancil 8349 said...

terbaik dan cun

.: iEyLa :. said...

fuhh...memang cun laaaa.... :)

Angel Beats aka Mira Classic said...

terbaek lar...