Amacam blog aku....OK tak ?

Tuesday, September 11, 2012

Autoshow Karnival Jelajah Siihat Baling Sept 9 2012

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian...

Alhamdulillah show aku semalam mmg gempaq habis dan sukses sekali..aku ingat org x mau mai kat Baling ni...rupa2 nya sambutan amat hebat dr semua peserta. Lebih dr 60 peserta masuk bertanding semalam ..ada yg datang dr KL , Ipoh , Penang serta Kelantan ! Kalau hampa nak tau..Baling merupakan salah satu event yg amat meriah pernah aku anjurkan . Jom saksikan..klu nk tengok byk pics lagi ..jom terjah facebook GM Event Management aku .

sapa2 tau nama bukit tu ? suka la aku tengok ..

















Aku jadi mcm biasa la....emcee..





16 comments:

cimöt said...

piala dye saje dh setinggi org kn...

:: Mrs.Eady :: said...

giler gempak!!

ummiross said...

waaa, memang meletop, ganas2 nampak kereta tu. Tahniah khairul

fadzli Amir said...

Selalunya, piala dia memang tinggi ek...sama tinggi ngan org yg menang...hehehehe

EmpayarUtama said...

Salam Raya Idilfitri bang. Saya kepenatan nih hee tu yang tak singgah, blog pun sunyi der...

syiela said...

tudia piala punya la banyak...

sambutan yang amat menggalakkan.. cayalah bang

~Beb~ said...

wahh masih active sakan bro

My Life's Journey said...

wahhh kali ni makin cantik n best la kereta yang dishow bang ..suke umi tengok (^_^)...

memang meriah program abang ni ..chayok2!!! abang khairul memang hebat ..(^_^)

LydSunshine said...

Keta merah tu siap bawak pagar kecik warna putih. Well prepared.

L said...

huu. baling pun ada eh?

Ym.Bundle said...

bro ade photographer sendiri ek..smart2 je gambar..

abhamz hamaz said...

assalam, tu dia hadiahnya besat2...berbaloi kalau dapat.

anie said...

tudia ,tingginya piala

shaiful zaidi said...

salam... kat Baling lg ka?

shark said...

perghhh staill gila org kedah kata ;p

Che Rosliza Che mat said...

gempak giler...mesti ramai orang kedah pergi..