Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, September 16, 2012

3 open house + 1 drift show

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian...

Weekend aku kali ni mmg busy gila..plan asal nk bercuti bersama family tapi semua kena cancelled sbb tetiba byk sgt yg nk kena aku buat . Meh tgk xtvt aku minggu ni ...

Sabtu - pagi p kerja --- petang kol 4 p Simpang Pulai , Perak..ada meeting ngan otai2 kelab audio Perak
Ahad - open house kat kulim--pastu kat Lunas--pastu ke rumah toke canopy..Mazwan kat Pokok Sena
         - kol 6 ke Taman Selat layan drfit dan meeting dgn team Pro Spec utk event bulan Nov. Sempat gak         naik keta drift tadi..perghh..mcm nk tercabut jantung ku ! Ini pengalaman kali ketiga aku naik keta drift ni..first kat Autoshow UNIKL Kulim dan kedua kat Autoshow sambutan hari belia PP

Isnin - kena p kerja sat---mlm ada meeting kat Autocity pulak ..



1st time aku tengok open house raya ada paintball !


ada fun game utk bebudak lagi !




aku dengan ketaq nya dok kat seat belakang..tunggu utk take off...

Aku tumpang RX7 ni la tadi ...





26 comments:

Bro Nasa said...

Bro..yang kat bukit jalil tu bukan event ko ker? tanya aje..

ummiross said...

waa khairul, gempaq betul open house, ada paintball lagi lagi!

khairul said...

Bro Nasa..Bkt Jalil bkn show saya

Che Rosliza Che mat said...

Bro...seronoknya..drift show...3 open house...mesti puas makan...

caliph shuriken said...

open house ada paintball? terbaik laa ^^

syiela said...

best betul open haouse tu hehhhe.. bebudak kalau ke sana sure susah nak balik

shaiful zaidi said...

salam bro.... alamak sampai 3 open house hari Ahad. Saya pi satu ja bro.

LelakiSemalam said...

aku suka tgk org drift....belasah cukup2...

KorN said...

kete kuning kat bawah tu, kat rumah aku ade sbijik.. agak2 ade sape2 nak beli tak?

Terbang Bersamaku said...

open house siap ade paintball..? mesti seronok..(^__^)

wah untunglah dpt pegi banyak tempat rumah terbuka...btw, jgn lupa jaga pemakanan dan kesihatan...=)

abhamz hamaz said...

assalam, raya sakan la tahun ni....hang drif lepas makan ka...takut2 terkeluaq balik

L said...

bestla kehidupan bro.. huuu. tingin nak drift2 kete.. huu

Ym.Bundle said...

biasa la bro..org penting msti la bz sikit..cam best je layan drif tu..bro tak cuba ke?

Knor said...

BERAYA KE BERHIBUR NI..?

My Life's Journey said...

Hihi ..bukan abang je yang tak pernah tengok open house ade pinball ..umi pun first time dengar ..waaa sungguh meriah!!! (^_^)

anie said...

gempaq betul open house,

otomen_tiga said...

fuhh...siap ada main catbola tuu...

Kancil 8349 said...

suka tengok tapi ndak berani buat...hhehehe

dwaty said...

ok la tu bang... nuat kerja sekali... makan 3 kali... hihihihi...

LydSunshine said...

Fuh, dasat open house ada tempat mainan kanak2 dgn paintball. Kaya penganjur.

miss Fyqa said...

unik la kat open house ada paintball.

wahida said...

open house siap ada paintball...gempak giler!!

Afiq Yassin said...

open house zaman skunk semua dah moden2.. semua ada.

MaYa MustWany said...

fuhh meriah..best2

yas said...

Wahhh...lain dari yg lain open house nih....caya arrr!!!!

Angel Beats aka Mira Classic said...

peh.... sempoi giler....