Amacam blog aku....OK tak ?

Sunday, August 26, 2012

Ultra Racing coming to Kulim

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Tengahari tadi aku sempat singgah kedai kawan aku ni...dia bakal menjalankan bisnes yg berkaitan dgn acc kereta dan high performance bar berjenama Ultra Racing . Kedai yg bakal beroperasi di Kulim ( berhampiran Taman Kempas ..x jauh dr Giat Mara Kulim ) sedang dlm process setup dan bakal dibuka secara rasmi pd 8/9 nanti .
Saudara Yanto merupakan customer tegar jenama ini dan beliau juga merupakan salah seorang peserta autoshow yg amat disegani pd ketika ini . Aku pernah buat entry ttg kereta dia pd Feb yg lalu...nak tengok ? meh tekan sini .
Sebagai kawan ..aku akan cuba support setakat mana yg mampu..dan buat permulaan aku akan start promote dlm blog serta FB ( GM Event Management ) . Aku doakan beliau berjaya dalam bisnes dan tabah menghadapi segala cabaran dlm dunia perniagaan nanti.






Aku tumpang bangga jer...


9 comments:

Niza Romli said...

wahhh..dinding pun jambuuu.

Shaiful Zaidi said...

macam kenai ja Yanto... Dia org mana?

kak mah said...

Banyak juga event.

Kazman / Sue said...

tolong menolong promote amalan mulia tu.... tahniah dah ada kedai sendiri kawan tu...

ummiross said...

Semoga sukses dalam bisnesnya..

syiela said...

moga business dia makin success cam bro khairul juga nanti :)

anie said...

tahniah

Zie said...

seronok tgk kejayaan kawan2 kan...

abhamz hamaz said...

assalam, para peminat Gilamodified blh le support member kite ni dan yg lain2 jugak...semoga sukses