Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, August 27, 2012

Sticker for Autoshow The Carnivall

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Seperti mana yg hampa semua maklum ..bersempena sambutan Hari Kemerdekaan negara kita yg ke 55 nanti..aku akan organize satu pertandingan autoshow dan audioshow di The Carnivall Sg Petani pd Jumaat ni . Alhamdulillah segala persiapan telah siap sepenuhnya .
Macam biasa ..setiap kali pertandingan autoshow..Tom's Sticker sekali lagi sudi untuk sponsor sticker kereta buat para peserta yg bakal bertanding nanti . Amacam design kali ni ..OK tak ?


19 comments:

Jos Revalution said...

memang menarik stiker tu..semoga berjalan dgn lancar autoshow bro tu ye.. :)

Niza Romli said...

Sangat OK!

Buat kat Carnivall...pi tengok autoshow dl pastu boleh pi main ayaq.. wahhh best nih!

caliph shuriken said...

lawa design, bro.. smoga event berjalan lancar ^^

Beckhrooy said...

Sticker ada gaya, smoga berjaya dgn event ni bro

Kancil 8349 said...

cantik...

Selamat hari raya

❤Kamsiah❤ said...

cun..

syiela said...

sangat menarik.. moga berjalan lancar nanti..

nak pergi tengok pun tak pasti sebabnya si kembar tengah demam :(

Knor said...

sibuk nampak...rezeki lps raya pulak ye..

tirahzairi said...

bestnnyaaaa kat waterpark...hihi

Yas y said...

Pehh...Tom Sticker sponsor sticker?? Mmg berbali juga, klau nk wat sendiri pun dh bape rega tuuu....

afzalsukasuki said...

eh bro leh dpt free ke sticker ni?hehe.aku kalau masuk pon tak tau la kategori hape huhuhu

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

berkunjung lagi ke sini ucap selamat hari raya (^___^)hohoho

LydSunshine said...

Cantik. Grafik keta tu santek. Cuma tulisan tu macam kurang jelas skit nak baca. Mungkin next time bleh letak shadow warna hitam supaya lebih jelas lagi senang nak baca. *sorry memandai je komen.

dwaty said...

lawo sticker...

thanx jemput saya dekat FB.. tp cam biasala bang... jauh... tak tercapai langkah kakiku... hehehe

shark said...

slamat hari raya abg,maaf zahir dan batin..:)
mai la ghaya umah ;p

Kazman / Sue said...

stiker penyeri majlis ni bro.... Mantappp

Zie said...

cantik design dia.. berkenan jgk kat kereta tu.. huhu tak balik padang serai tidak leh pi tengok.. bawak anak kecik... wahwah melampau gitu.. mau melalak anak tu kat sana... kalau en suami mau kita terjah kejap. hehe

abhamz hamaz said...

assalam, mmg cun...sesuai dgn sambutan merdeka la ni...

dela said...

canggih manggeh!