Amacam blog aku....OK tak ?

Monday, August 6, 2012

New project from KF Airbrush..

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Adik aku yg buat bisnes airbrushing tu baru jer dapat project buat airbrush utk keta2 mainan yg guna syling tuh ( aku x tau nak panggil apa menatang tuh )..ala yg selalu ada kt pintu masuk shopping atau kedai2 runcit tepi jln tuh . Hampa tengok pics bawah ni baru hampa tau kot .

Aku difahamkan ada 100 lebih "mesin" pelbagai rupa sedang menanti utk dia bikin airbrush .Walaaupun jumlahnya nampak banyak..tapi pulangannya lumayan beb.. Hampa tau ..sebijik dia charge RM300 !!..dan process nak airbrush tu cuma amik masa 2/3 hari saja ! easy money kan ?





Ni la adik aku...yg mempunyai "magic fingers"...


Mcm biasa..unpaid model menjadi mangsa aku ..hehe







16 comments:

abhamz hamaz said...

assalam, rezeki di bulan Ramadan...raya sakan le tahun ni...jika buat 'open house' pelawe le teman.

Zie said...

wah buat sendiri.. untunglah ank2... leh ltk kat rumh... naiklh bila pun...

syiela said...

kalau anak saya naik ni bro mmg tk nak turun jadinya kami ke giant sp ( sebab kat situ free) jadi dapatlah depa main puas2

tirahzairi said...

wahh...best nyee ada kelebihan cmni...bisness kompem terbaek...all da best buat adik abang...

Kancil 8349 said...

cantik...nie pun nak buat show ke...hehehe

qasehraihan said...

kim salam kat adik..eh eh..tetiba..hahaha

kita folo ye

http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/olimpik-keputusan-akhir-badminton.html

Dkna Abza said...

adik abag kidal ey? orang kidal memang kreatif!

abg..nanti update domain baru dkna kat bloglist abg tau :)

ummiross said...

waa lumayannya projek!!!, Alhamdulillah rezeki.

azizah :) said...

wah.. untung banyak kan..mmg lumayan la.. untung orang yg kreatif ni..ape2 pon boleh cari makan..

LoveBug said...

tangan menjadi..buat apa pun cantik :)

Fadzli Amir said...

Memang berbakat...masyuk tetap masyukkk!!!

sedutzone said...

pergghhh... memang magic ar... nice...

caliph shuriken said...

terbaik laa bro, rezki ramadhan kn ^^

Shaiful Zaidi said...

mmg berbakat adik hg bro.. abg dia pun sama la.

Angel Beats aka Mira Classic said...

peh...chomelnyer.....

Anonymous said...

sesiapa yang cari airbrush dan air compressor boleh dapat di http://ediyonline.com/shop/