Amacam blog aku....OK tak ?

Friday, August 17, 2012

Nasi kandaq dan traffic jem

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ...

Bulan Ramadhan bakal meninggalkan kita semua tak lama lagi..semua rakan2 dah mula buat entry wishing slmt hari raya ..bagi aku ..blom lgi nak start buat entry raya sebab sabtu pon aku kena kerja lagi ( adoi jem betoi arrrgghhhhh ).
Dah dekat nk raya ni wife aku pon dh mula malas nk masak dan berbuka kat rumah ( aku pon sama hahaha ), so tadi kami berbuka kat "port favourite" kami suami isteri ..iaitu mana lagi klu bukan kat Nasi Kandaq Pelita Auto City ,Juru . Seperti yg dijangka kan traffic kat area Prai ni dh meningkat secara mendadak maka byk lah juga kemalangan kecil berlaku termasuk insiden kt bawah ni masa aku on the way ke Juru tadi .

Buat rakan2 yg nak pulang beraya .hati2 lah masa memandu yer..pastikan kita pulang in one piece !

Dah start jem sebab ada xciden..

Org KL ni ..kesian ..camna la nak raya nanti kan 


 Ini jer yg aku mkn tadi ....

12 comments:

Afiq Yassin said...

perhh.. terliur. post sikit kt sini huaa

khaifaiz said...

risiko btl kan...

nanie said...

tu la kan dekat2 nak raya ni makin byk plak eksiden ada yang teruk ada yang sikit2...sikit2 pun cian gak la keta remuk mood nak raya pun xdak....perlis pun samala eksiden byk gak...

afzalsukasuki said...

baik2 drive balik raya nanti bro :D semoga selamat sampai la ke destinasi yang dituju ea :)

kim salam org kg

AYuNG said...

ujung2 posa nih, makan nasi lauk telur goreng pun sedaaapppp =)

hehe~~

Titisan Hujan said...

nak balik..nak balik...
selamat hari raya abg khairul

amir aizat said...

pergh pergh, hehe selamat hari raya!

LydSunshine said...

Sayur takde ke bro? Cemana nak balancekan kolestrol nasik kandar tu nanti? Hehehe.. Sian plak sabtu pun kena keja. Tapi kg abg dekat je kan?

dwaty said...

aik??? sabtu kerja lagi ker bang...
pe2 pun selamat hari raya dari saya...

Niza Romli said...

mujur la bulan puasa keja sampai pukul 3 je..jadi minggu ni tak sempat la merasa jem..hehe..

selamat menyambut hari raya abg khairul :)

Kazen said...

syukurlaa dpt mkn jugk kan...ad ag org len yg susah nk dpt mknanan :)

abhamz hamaz said...

assalam, tahun ni blm sempat lagi berbuka kat kedai mamak...