Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, August 4, 2012

Meluat sunggoh ngan couple ni !

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Alhamdulillah demam aku dah kurang dan dpt bertugas seperti biasa harini ( niat di hati klu boleh nak sambung MC lagi :) . Terima kaseh pd kengkawan yg sudi mengambil berat dan berdoa buat aku  .
Semalam on the way balik rumah lepas berbuka posa kat luar bersama family...tersebut lah al kisahnya ada sepasang couple ( non Malay couple )..dok tgh buat onar @ free show depan kereta aku .
Yer la..org len pon pernah bercinta juga ...pernah bercouple gak...tapi x lah sampai nak menunjuk2 kemesraan tu kat org ramai ! . Boleh siap lagi cium2 tangan..cium rambut..pastu boleh lagi kiss mulut depan aku ..haram !@#$h betoi. Rasa nak termuntah darah aku tengok ..Aku malu sebab anak isteri aku pon dok tengok "wayang " depa tu . Nak beromen ka ..atau apa ka ..balik rumah la wei..jangan dok menyusahkan pengguna jln raya yg lain

Ni la ha kereta couple tu ... klu aku jumpak buat onar depan aku lgi sekali ..sure aku langgaq bontot kereta dia !

31 comments:

Jos Revalution said...

hahaha..wayang free bro...untungnya ko.. :)

Cik.blogger said...

ades...mcm2..

Knor said...

ishk,langar je.hehe ataupun hon kuat2..kalau tak pun,suruh diorg buat dpn mak diorg.

khaifaiz said...

Kasi langgar je bro

Anonymous said...

sound check ajer ngan depa...

ummiross said...

lain kali langgaq je, bagi depa tersentap sikit!

Niza Romli said...

gila...lenkali hon kuat2.

zareliqa afiqa said...

Huh.. tak patut~ tak patut~~

iEdA said...

xtahan sgt la kot..hahaha...hon jer kuat2, bim lampu biar dowg tensen..gangguan mata betol..isk3

Cik tikah said...

hon je bang. hehehe

Ym.Bundle said...

langgaq ja bro..haha

caliph shuriken said...

lain kali bro drift jaa keliling keta depa tu bg kuar asap byk2.. biaq depa dok dlm asap, hukk...

cik kiwi's said...

ok lagi non muslim tu bang. klu dpt yg islam. ape lagi. ceramah agama lah..kikiki

NURULHANIF said...

hehe.. Wayang free. Tp xelok la cz anak2 tgk.. :-)

Bro Nasa said...

tayangan perdana di bulan puasa..kemaruk tu kot bro

otomen_tiga said...

kalau saya...saya tekan siren...
hehehe...

tirahzairi said...

hahaha...sabar bang...pasni kalo ade...potong kete die....hon 2 3 das..hehe

sedutzone said...

hahaha... tu makna nya, dia nak suruh bro sambung mc lagi la tue... peace... bro, mkn ubat lagi... bagi betol2 sehat... salam Ramadhan yer...

KorN said...

lorr apesal x langgar je diorang tu... ni mesti syg keta ni.. kan kan kan..

Che Rosliza Che mat said...

boleh tengok wayang free hihihihi

Koding said...

Inilah cubaan di bulan Ramadhan...

syiela said...

muahaha... kasi hon panjang sama dia

azizah :) said...

adoi.... wayang free time pose2 nilah.. kasi hon sama kereta tu..bua malu jer..

L said...

huhu.. budak2 kene tutup mate dah pasni kalau keluar.. astaga

Mila Ahmad said...

terdesak sgtlah tu sek bek non muslim kalau muslim mengucap panjangla jawabnya.

Anonymous said...

nak buat boleh...kasi tinted hitam semua cermin tu...takde yg kacau..yg takde ,jgn dok buat gile..haha..

Zie said...

haha sabar jelh... kurang pahka posa siang tadi.. hahaha..., potong jer keta tu....

Dkna Abza said...

looorrr..dalam kete tengah bergerak pon dorang sempat buat onar?? hahaa..

Fadzli Amir said...

Hon je kuat2 bertalu2....

Kancil 8349 said...

kes ndak menghormat orang lain

Angel Beats aka Mira Classic said...

blh bikin drama swasta lar... ehhehehe