Amacam blog aku....OK tak ?

Saturday, August 18, 2012

Kemaafaan ku pohon dari kalian semua..

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian..

Esok dh hari raya ..aku masih lagi kat opis kena kerja harini . Biarlah kawan2 yang jauh pegi bercuti dulu..kampung aku dekat ajer . Semua kawan2 dh buat entry ucapan selamat hari raya ..aku lagi yg masih belum .

Jadi dikesempatan yang mulia ini aku mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri serta menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf pada semua rakan2 bloggers sekiranya ada penulisan atau entry aku selama ini ada yang menyakitkan hati kalian ..tidak lupa juga pada semua peminat2 sukan permotoran negara , rakan2 sponsors , sahabat handai yang mengenali diri ini . Kita hanyalah manusia biasa yang tidak terlepas daripada melakukan kesalahan..maafkan aku sekali lagi .

Aku juga nak pesan pd diri aku sendiri serta anda semua , berhati2 lah semasa memandu make sure kita pergi dan pulang in one piece . Disamping kita meraikan hari lebaran ini..jangan kita lupa  pd insan2 yang tidak bernasib baik dan berdoa untuk kesejahteraan saudara seagama kita yg ditindas golongan kaffir di seluruh dunia ini . Moga Allah selamat kan mereka .



Office dah lengang...

12 comments:

Afiq Yassin said...

Lawat sini..
Selamat Hari Raya Aidilfitri

Daripada rakan blogger | Afiq Yassin

Harun Ar said...

Salam sahabat blogger
Datang sini kawan......

Sealamat Hari Raya Idul Fitri
Minal Aidin Wal Faidzin
Maaf Lahir Bathin

IMANSHAH said...

selamat hari raya
maaf zahir batin

ummiross said...

Khairul..
Selamat hari raya juga dari kami buat khairul sekeluarga, maaf jua jika ada salah dan silap. Semoga berbahagia disamping keluarga dihari bahagia.

sedutzone said...

Kalau ader salah dan silap,terkasar bahasa, maafkan gua ek?/ selamat hari raya bro...

Cik Rongoks said...

Selamat Hari Raya,
Maaf Zahir & Batin ^^

Dkna Abza said...

selamat hari raya..maaf zahir & batin :)

abhamz hamaz said...

assalam, salam lebaran...semoga berbahagia di hari raya

etuza said...

selamat hari raya maaf zahir batin...

caliph shuriken said...

bro, selamat hari raya & maaf zahir batin ^^

Che Rosliza Che mat said...

Selamat Hari Raya....Maaf Di pinta Jua Dari kami Sekeluarga..

otomen_tiga said...

selamat hari raye jugak !!