Amacam blog aku....OK tak ?

Thursday, August 23, 2012

Desmond and his "MAFIA Hello Kitty" style

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat rakan2 sekelian ..

Dah lama aku x buat entry ttg owner kereta2 modified nih . Apa kata hari ni aku share ngan korang sebuah lagi kereta modified yang dah semakin menjadi ganaz di area Penang ni . Kenari milik Bro Desmond  ini kerap kali joint setiap pertandingan autoshow yg aku anjurkan . Dari asal sebuah Kenari standard...sekarang ni jenteranya dh jdi semakin menarik dgn "kehadiran" air suspension yg baru dia installed baru2 ni ..

Kenari 2008 ni masih mengekalkan enjen asal 1.0cc ,transmission system , serta brek . Tetap dr segi aksessori nya ..dh byk beliau laburkan , byk perkakasan disalin dr jenama Move yg terkenal di Jepun..jom kita tengok apa yg dia dah buat terhadap kereta nya ini ..





Dah cium tanah....








16 comments:

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

yang ada helo kitty merah2 tu comei aih... suka2 (^___^)

Che Rosliza Che mat said...

rendahnya kereta tue...tak seret tanah ke? hihihi

Zie said...

cantiknya kenari ni.. huhu.. tk termampu nk bikin mcm ni

Khairul Zamri said...

bro kalu myvi gua pakai tyar lebah nk rim besau ok x? gua xreti sgt bab2 kete tp minat gak laa :)

abhamz hamaz said...

assalam, bahagian dlm kereta yg begitu menawan...

anie said...

cantik Sungguh

otomen_tiga said...

fuhhh...
kasar modal nak buat ni...

Anonymous said...

Desmond: terima kasih sekalian ^^

etuza said...

kereta malaysia ok juga ...cantik dalam gambar ya..
http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/

Jos Revalution said...

keta ni kalo masuk kat kg sy kompom esoknya masuk hospital..hahaa..

sedutzone said...

seret tanah pon xper, janji smart... raya taun ni kat kl er... bro lak amacam??

amir aizat said...

smart arh!

Dkna Abza said...

Suka tengok bear dalam kete dia nie. Hehheee

syiela said...

kalau masuk kampung mmg habislah...

tirahzairi said...

mcm kotak..hehe...

Anonymous said...

Desmond: haha ni utk autoshow & weekend car je... bukan hari2 bawa pun ^^